Bladwijzers Overzetten Van Opera Naar Mozilla

Inhoudsopgave:

Bladwijzers Overzetten Van Opera Naar Mozilla
Bladwijzers Overzetten Van Opera Naar Mozilla

Video: Bladwijzers Overzetten Van Opera Naar Mozilla

Video: Bladwijzers Overzetten Van Opera Naar Mozilla
Video: Export/Import passwords in Firefox browser 2024, Mei
Anonim

Als u de browser wijzigt of meerdere van dergelijke programma's gebruikt, bijvoorbeeld Mozilla Firefox en Opera, is het soms nodig om bladwijzers van de ene internetbrowser naar de andere over te zetten.

Bladwijzers overzetten van Opera naar Mozilla
Bladwijzers overzetten van Opera naar Mozilla

Het is nodig

een computer

instructies:

Stap 1

Open beide programma's tegelijkertijd. Minimaliseer voorlopig het Mozilla Firefox-browservenster en verlaat de Opera-browser.

Stap 2

Klik in de linkerbovenhoek op Menu en selecteer vervolgens Bladwijzers en Bladwijzers beheren. In het rechterdeel van het geopende venster staan bladwijzers. Elk van hen kan afzonderlijk worden geselecteerd met de muis.

Stap 3

Als u alle bladwijzers die u heeft van de Opera-browser naar Mozilla Firefox wilt exporteren, drukt u op de toetsenbordcombinatie CTRL + A - hierdoor worden alle bladwijzers geselecteerd.

Stap 4

Als u afzonderlijke bladwijzers moet kopiëren, doet u dit door de CTRL-toets ingedrukt te houden en met de muis de adressen te markeren die u wilt overdragen.

Stap 5

Nadat u de bladwijzers hebt geselecteerd, klikt u op het menu "Bestand" in de bovenste regel van het venster en selecteert u in de lijst met opties die wordt geopend: "Geselecteerd opslaan als HTML".

Stap 6

In het geopende venster moet u het document een naam geven en vervolgens op de knop "Opslaan" klikken. Schrijf de bestandsnamen in Latijnse letters: dit voorkomt verwarring in de toekomst. Je kunt het bijvoorbeeld noemen: bookmarks.htm.

Stap 7

Start de Mozilla Firefox-browser, open het hoofdmenu "Bladwijzers" en selecteer vervolgens "Bladwijzers beheren".

Stap 8

Zoek in het geopende venster het menu-item "Importeren en bewerken" bovenaan, selecteer de optie "Importeren uit HTML".

Stap 9

Als u vervolgens alle bladwijzers overzet, selecteert u in het volgende venster dat wordt geopend de optie: "Importeren uit Opera" en klikt u op de knop "Volgende". Als u uw favoriete bladwijzers wilt kopiëren, selecteert u het item: "Van HTML-bestand" en hetzelfde - de knop "Volgende".

Stap 10

Zoek in het verkennervenster dat wordt geopend het eerder opgeslagen bestand - bookmarks.htm, als je het zo'n naam hebt gegeven. Klik op de knop "Openen" en de bladwijzers worden met succes gekopieerd van Opera naar Mozilla Firefox.

Stap 11

Om het succes van de bewerking te controleren, klikt u op het item "Bladwijzers" in Mozilla Firefox.

Aanbevolen: