De Map Mijn Documenten Retourneren Return

Inhoudsopgave:

De Map Mijn Documenten Retourneren Return
De Map Mijn Documenten Retourneren Return

Video: De Map Mijn Documenten Retourneren Return

Video: De Map Mijn Documenten Retourneren Return
Video: MAPPEN MET PERSOONLIJKE BESTANDEN VERPLAATSEN (SchoonePC instructievideo 06) 2024, April
Anonim

De map Mijn documenten is het belangrijkste element van het bureaublad. Het biedt snelle toegang tot andere mappen erin: "Mijn afbeeldingen", "Mijn muziek", "Mijn video's" en andere mappen die door het systeem of door de gebruiker zelf zijn gemaakt. Als je het per ongeluk hebt verwijderd van je bureaublad of vanuit het menu Start, is het makkelijker om je map Mijn documenten terug te krijgen dan je zou denken.

De map Mijn documenten retourneren return
De map Mijn documenten retourneren return

instructies:

Stap 1

Op het bureaublad bevindt zich niet de map "Mijn documenten" zelf, maar alleen het pictogram ervan. De map zelf bevindt zich standaard op station C. Om het pictogram "Mijn documenten" op het bureaublad terug te zetten, opent u het venster "Eigenschappen: Weergave". Ga hiervoor naar het "Configuratiescherm" via het menu "Start", selecteer in het gedeelte "Vormgeving en thema's" het pictogram "Beeldscherm" of de taak "De bureaubladachtergrond wijzigen". Als het bedieningspaneel in klassieke vorm wordt weergegeven, selecteert u onmiddellijk het pictogram "Weergeven".

Stap 2

Ga in het dialoogvenster dat wordt geopend naar het tabblad "Desktop" en klik op de knop "Bureaublad aanpassen" onder aan het venster. Er wordt een extra dialoogvenster "Bureaubladelementen" geopend. Ga naar het tabblad Algemeen, stel in het gedeelte Bureaubladpictogrammen de markering in het vak tegenover het mappictogram Mijn documenten in. Klik op OK om het venster te sluiten. Klik in het venster "Eigenschappen: Weergave" op de knop "Toepassen", sluit het venster door op de knop OK of X in de rechterbovenhoek van het venster te klikken.

Stap 3

Aangezien alleen snelkoppelingen zich op het bureaublad bevinden, kunt u onafhankelijk een snelkoppeling maken voor de map Mijn documenten. Ga hiervoor naar de map waar de map zich bevindt, klik met de rechtermuisknop op het pictogram, selecteer de opdracht "Verzenden" in het vervolgkeuzemenu, selecteer "Bureaublad (maak een snelkoppeling)" in het submenu. Het uiterlijk van de map zal iets anders zijn dan de vorige; desalniettemin biedt het snelle toegang vanaf het bureaublad tot de bestanden in deze map.

Stap 4

Als de map "Mijn documenten" uit het menu "Start" is verdwenen, klikt u met de rechtermuisknop op de taakbalk, selecteert u "Eigenschappen" in het vervolgkeuzemenu of klikt u met de linkermuisknop op het paneel en drukt u op alt="Afbeelding" en Enter. Ga in het geopende venster naar het tabblad "Startmenu", plaats een markering voor de regel "Klassiek startmenu" en klik op de knop "Aanpassen". Klik in het gedeelte "Inhoud menu Start" op de knop "Toevoegen". Geef in het extra venster het pad naar de map "Mijn documenten" op. Pas nieuwe instellingen toe, sluit het venster.

Stap 5

Als u ooit de map "Mijn documenten" naar een andere schijf hebt verplaatst en u wilt deze nu terugzetten naar de oorspronkelijke locatie, klik dan met de rechtermuisknop op de map "Mijn documenten", selecteer het item "Eigenschappen" in het vervolgkeuzemenu door erop klikken met een willekeurige muisknop … Ga naar het tabblad Doelmap, klik in het gedeelte Locatie van bestemmingsmap op de knop Standaard. Klik op de knop "Toepassen", sluit het eigenschappenvenster.

Aanbevolen: