De Adresbalk Retourneren In Opera

Inhoudsopgave:

De Adresbalk Retourneren In Opera
De Adresbalk Retourneren In Opera

Video: De Adresbalk Retourneren In Opera

Video: De Adresbalk Retourneren In Opera
Video: OPERA Fixed Charges, Posting Corrections and transfer charges 2024, Mei
Anonim

Het uiterlijk van het Opera-venster kan in een zeer breed bereik worden aangepast. Dit geldt zowel voor grafisch ontwerp als voor plaatsing van besturingselementen. U kunt met name de weergave van de adresbalk van de browser uitschakelen en zo de ruimte voor sitepagina's vergroten. Als u later de adresbalk opnieuw moet inschakelen, is dat niet moeilijk.

De adresbalk retourneren in Opera
De adresbalk retourneren in Opera

instructies:

Stap 1

Vouw het browsermenu uit en beweeg de muiscursor over de regel "Toolbars". Selecteer in de lijst die wordt geopend het item "Adresbalk" en met een vertraging van één seconde geeft de browser de adresbalk weer. Dit is de gemakkelijkste manier die mogelijk is. Als u deze regel opnieuw moet verbergen, kunt u op dezelfde manier handelen - dit item in het menu fungeert als een trigger, d.w.z. één klik activeert, de volgende deactiveert, enz.

Stap 2

Een andere manier is om de corresponderende instelling te wijzigen in het skin-instellingenvenster van de browser. Om het te openen, moet u ook het hoofdmenu openen, maar het item "Ontwerp" erin selecteren. In plaats van het menu kunt u de sneltoetscombinatie SHIFT + F12 gebruiken. Ga in het venster met de weergave-instellingen naar het tabblad "Werkbalken" - het bevat allemaal dezelfde items die aanwezig zijn in het menugedeelte met dezelfde naam. Vink het vakje naast de "Adresbalk" aan en klik op de knop "OK".

Stap 3

Als het vinkje in het veld dat verantwoordelijk is voor het weergeven van de adresbalk is geselecteerd, maar het staat nog steeds niet in het browservenster, ga dan in hetzelfde venster "Ontwerp" (SHIFT + F12) naar het tabblad "Knoppen". In het linkerdeel ervan staat een lijst met de titel "Categorie". Selecteer daarin de regel "Browser: View".

Stap 4

Zoek de afbeelding van de adresbalk in de lijst met bedieningselementen in dit gedeelte van het tabblad "Knoppen". Door er met de muiscursor overheen te gaan en op de linkerknop te drukken, kunt u dit element naar de gewenste locatie in het frame van het browservenster slepen. De meest voorkomende plaats voor de adresbalk is bovenaan boven de sitepagina. Nadat u het item naar de meest geschikte locatie hebt verplaatst, laat u de linkerknop los en klikt u vervolgens op de knop OK in het venster Uiterlijk.

Stap 5

Mocht het nodig zijn om de weergave van de adresbalk weer uit te schakelen, dan is het niet nodig om de betreffende instelling opnieuw te zoeken in de browserinstellingen. Het volstaat om er met de rechtermuisknop op te klikken, het gedeelte "Configureren" in het contextmenu te openen en "Verwijderen uit paneel" te selecteren.

Aanbevolen: