Het Paneel Retourneren In Opera

Inhoudsopgave:

Het Paneel Retourneren In Opera
Het Paneel Retourneren In Opera

Video: Het Paneel Retourneren In Opera

Video: Het Paneel Retourneren In Opera
Video: Group Reservations in Opera 2024, Mei
Anonim

Een van de meest populaire browsers ter wereld - Opera - heeft een enorm potentieel voor maatwerk. Vaak verandert de browser als gevolg van de volgende instelling zijn gedrag of is de gebruikelijke interface vervormd. Een voorbeeld is het verdwenen paneel met de nodige knoppen en andere elementen die nodig en handig zijn in het dagelijkse werk. Er zijn verschillende panelen in Opera en elk ervan wordt op een andere manier in- of uitgeschakeld.

Het paneel retourneren in Opera
Het paneel retourneren in Opera

instructies:

Stap 1

Klik op de knop in de linkerbenedenhoek van het browservenster om terug te keren naar de zijbalk. Dit is een kleine strook met een aantal knoppen, wanneer erop wordt gedrukt, wordt een van de extra vensters geopend met een lijst met bladwijzers, instellingen voor speciale browser-add-ons, enz. Meestal verdwijnt dit paneel, omdat per ongeluk op de sneltoets wordt gedrukt om te verbergen de zijbalk komt soms voor bij het typen van tekst.

Stap 2

Open het instellingenvenster als u de adresbalk of tabbladen bent kwijtgeraakt, aangezien u deze alleen via het instellingenvenster kunt terugzetten. Dit kan op drie manieren: via de Opera-menuknop, door het item "Instellingen" - "Algemene instellingen" te selecteren, door op de sneltoets Ctrl + F12 te drukken, of, als de Opera-knop verdwenen is, door met de rechtermuisknop te klikken op een van de beschikbare panelen en selecteer het menu-item " Aanpassen "-" Ontwerp ". In ieder geval krijgt u een dialoogvenster te zien om het uiterlijk van de browser aan te passen. De lijst met opgenomen panelen staat helemaal bovenaan het dialoogvenster. Om de vereiste panelen te tonen of te verbergen, volstaat het om respectievelijk het vakje naast de paneelnaam aan of uit te vinken.

Stap 3

Onthoud dat alle instellingen die u maakt onmiddellijk worden toegepast. Dus, inclusief de weergave van een van de panelen, worden de wijzigingen onmiddellijk weergegeven, zonder op de bevestigingsknop te drukken om de instellingen op te slaan. Dit stelt u in staat om snel met paneelinstellingen om te gaan en "live" om het uiterlijk / verbergen van panelen te zien, wat op zijn beurt helpt om eerder ongebruikte panelen toe te voegen, als functies of uiterlijk van pas kunnen komen.

Stap 4

Reset de paneelinstellingen als het paneel verdwijnt, maar visueel is er nog steeds ruimte voor in het browservenster. Om dit te doen, door met de rechtermuisknop op een lege ruimte te klikken, roept u het menu op en selecteert u "Configureren" - "Reset paneelinstellingen".

Aanbevolen: