Hoe Maak Je Een Need For Speed-server Aan

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Need For Speed-server Aan
Hoe Maak Je Een Need For Speed-server Aan

Video: Hoe Maak Je Een Need For Speed-server Aan

Video: Hoe Maak Je Een Need For Speed-server Aan
Video: КАК ПОГИБЛА NEED FOR SPEED 2024, Mei
Anonim

Need For Speed is een ongelooflijk verslavende ervaring voor fans van snelheid, auto's en verbluffend autoracen. In zo'n wedstrijd kun je niet alleen je reactie trainen en een echte "computer" -coureur worden, maar ook een golf van echte dorst naar overwinning voelen. Het is vooral interessant om races op het netwerk te organiseren.

Hoe maak je een Need For Speed-server aan
Hoe maak je een Need For Speed-server aan

Noodzakelijk

  • -computer;
  • -het internet.

instructies:

Stap 1

Om je eigen online server in Need For Speed te maken, download je eerst de versie van het spel die je nodig hebt. Je kunt het van een FTP-server halen. Nadat het downloaden is voltooid, installeert u het spel op uw eigen computer en volgt u de eenvoudige stapsgewijze instructies die de installatiewizard u zal begeleiden.

Stap 2

Nadat de installatie is voltooid, downloadt u een ander speciaal programma LanGame, dat is ontworpen om twee of meer computers via een lokaal netwerk met elkaar te verbinden. Hiermee kunt u netwerkgames spelen met eigen NetBIOS. Je hebt dus een lokale server voor het spel gemaakt. Je kunt dit programma op veel bronnen vinden, het staat bijvoorbeeld o

Stap 3

Schakel "Config.exe" in om de adapter te configureren voordat u het programma uitvoert. Daarna kunt u het programma zelf starten. Geef in de bovenste editor het ip-adres aan van de computer waarmee je wilt spelen. Klik daarna op de knop "Toevoegen".

Stap 4

Om het ip-adres van uw computer te achterhalen, gaat u naar het menu "Start" en klikt u op "Uitvoeren". Vervolgens schrijft u in het veld "Openen" "cmd" en klikt u vervolgens op de knop "OK". Schrijf vervolgens in het venster dat verschijnt "ipconfig" en druk op "Enter".

Stap 5

Start het spel. Klik op de knop "Klik om door te gaan", waarna uw profiel wordt geladen. Het kan naar wens worden bewerkt. Nadat het downloaden is voltooid, selecteert u het item "Game LAN" in het hoofdmenu.

Stap 6

Na een tijdje ziet u een lijst met beschikbare servers. Als er geen zijn, kunt u op de knop "Server maken" klikken. Vul dan de naam in van de server die je bedacht hebt. Selecteer vervolgens de baan en andere instellingen die nodig zijn voor het spel en wacht tot je tegenstanders verbinding maken met het spel. Dan kun je een nieuwe serie Need For Speed starten op de server die je zojuist hebt aangemaakt.

Aanbevolen: