Hoe Installeer Je Need For Speed Undercover

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Je Need For Speed Undercover
Hoe Installeer Je Need For Speed Undercover

Video: Hoe Installeer Je Need For Speed Undercover

Video: How To Install NFS Undercover EASY! 2022, December
Anonim

Zoals de praktijk laat zien, werken veel gebruikers niet alleen op computers, maar spelen ze ook computerspellen. Er zijn duizenden verschillende spellen. De meeste gebruikers hebben echter problemen met de installatie, vooral met Need for Speed ​​Undercover.

Hoe installeer je need for speed undercover
Hoe installeer je need for speed undercover

Het is nodig

  • - een computer
  • - de game need for speed undercover.

instructies:

Stap 1

Om dit spel te installeren, controleert u eerst de compatibiliteit van uw computer en de vereisten op de installatieschijf. Als je computer zwak is, kunnen we vol vertrouwen zeggen dat het spel niet zal werken of dat er constant systeemcrashes zullen zijn. Als alles in orde is met de systeemparameters en ze voldoen aan de vereisten van het spel, kun je doorgaan met de installatie.

Stap 2

Plaats de schijf in het station van uw computer. Wacht vervolgens op het automatisch laden van de schijfshell. Als dit niet gebeurt, moet u de schijf zelf openen. Klik hiervoor op het bureaublad van uw computer op de snelkoppeling "Deze computer". Zoek vervolgens de naam van de schijf. Het is meestal gemarkeerd met de letter E. Open de schijf met de rechtermuisknop.

Stap 3

Als alle inhoud via Verkenner is gestart, zoek dan een bestand met de naam Avtorun. Het zal de schijfshell starten. Vervolgens verschijnt er een klein menu voor je, dat het spel zal beschrijven, en er zullen ook enkele knoppen zijn. Zoek iets als Install Game, Initialize, Install.

Stap 4

De "setup wizard" wordt gestart. Selecteer een lokaal station op je computer waar het spel zal worden geïnstalleerd. Klik op de knop "Volgende". Als kolommen zoals "Plaats een snelkoppeling op het bureaublad" of iets dergelijks verschijnen, vink dan het vakje aan. Deze bewerking is bedoeld om het spel rechtstreeks vanaf het bureaublad van uw computer te starten.

Stap 5

Klik op de knop "Volgende". Het installatieproces van het spel zal beginnen. We zullen even moeten wachten. Klik na het voltooien van de bewerking op de knop "Voltooien". Nu kun je genieten van het spelen van Need for Speed ​​Undercover. Andere games worden op vrijwel dezelfde manier geïnstalleerd, er kunnen alleen enkele verschillen zijn in de namen of in het initialisatieproces van de game zelf. Na verloop van tijd kunt u dit in een paar minuten doen.

Populair per onderwerp