Waarom Need For Speed niet Werkt

Inhoudsopgave:

Waarom Need For Speed niet Werkt
Waarom Need For Speed niet Werkt

Video: Waarom Need For Speed niet Werkt

Video: Waarom Need For Speed niet Werkt
Video: Need For Speed Most Wanted aflevering 2 de politie werkt niet mee! 2024, April
Anonim

Need For Speed is de populairste racesimulator die is uitgebracht door Electronic Arts. Het NFS-spel is het meest voorkomende programma dat op een computer is geïnstalleerd. En net als alle programma's is Need For Speed gevoelig voor systeemfouten waardoor het spel kan crashen.

Waarom Need For Speed niet werkt
Waarom Need For Speed niet werkt

Noodzakelijk

Computer, internettoegang, spelschijf

instructies:

Stap 1

Er zijn veel redenen waarom het spel niet start. Een van deze redenen is de afwezigheid van een belangrijk onderdeel in de hoofdmap van het programma. Het kan ontbreken omdat het per ongeluk is verwijderd. U installeert bijvoorbeeld een applicatie en de installatie gebeurt willekeurig naar de gamemap. Het te installeren applicatiebestand vervangt het spelbestand. Het resultaat van deze vervanging is het falen van NFS.

Stap 2

Het bestand kan ook worden verwijderd tijdens de werking van het verwijderprogramma. Door zijn procedure uit te voeren om het systeem te reinigen van fouten en onnodige bestanden, wist het verwijderprogramma soms belangrijke componenten, waardoor ze worden aangezien voor onbeduidende.

Stap 3

Need For Speed wordt mogelijk niet gestart vanwege incompatibiliteit van het systeem. Elk programma heeft minimumvereisten, bij gebreke waarvan het niet zal werken. Om het probleem op te lossen, installeert u het besturingssysteem opnieuw en werkt u de stuurprogramma's bij. In sommige gevallen kan slechts een gedeeltelijke of zelfs volledige upgrade van een personal computer helpen. Het gebruik van een oudere versie van het spel zal dit helpen voorkomen.

Stap 4

Onder andere de racesimulator start mogelijk niet door de aanwezigheid of juist de afwezigheid van sommige programma's in het systeem. Zo is de installatie van componenten zoals DirectX, NET. Framework vereist. Het spel werkt niet zonder hen.

Stap 5

Sommige antivirusversies blokkeren de race. Schakel hiervoor uw antivirusprogramma uit of annuleer eenvoudig de programmablokkeringsfunctie. Moderne antivirussen zijn voorzien van de functie om de spelmodus in en uit te schakelen, waardoor u uw pc vollediger kunt beschermen.

Stap 6

Als je liever meer op internet speelt, is het programma hoogstwaarschijnlijk geblokkeerd door de Windows-firewall, die alle applicaties blokkeert die toegang tot het netwerk nodig hebben. Gebruik het volgende algoritme om de firewall uit te schakelen: Menu Start => Configuratiescherm => Windows Firewall => Windows Firewall in- of uitschakelen => Firewall uitschakelen. Op latere versies van Windows kan de firewall niet worden uitgeschakeld, maar alleen in het programma zelf, vink het vakje aan naast "Sta het programma toegang tot het netwerk toe".

Stap 7

Als jouw versie van NFS een spel met licentie is, dan heb je ongetwijfeld, om het uit te voeren, een cd nodig met het spel met een licentiesleutel erop.

Aanbevolen: