Waarom Need For Speed: Shift Wordt Niet Gestart

Inhoudsopgave:

Waarom Need For Speed: Shift Wordt Niet Gestart
Waarom Need For Speed: Shift Wordt Niet Gestart

Video: Waarom Need For Speed: Shift Wordt Niet Gestart

Video: NFS: SHIFT 3 - ПРИЧИНА ОТМЕНЫ 2022, December
Anonim

Need For Speed: Shift is een populaire NFS-racesimulator uitgegeven door Electronic Arts. Dit spel is het meest voorkomende programma dat door de gebruiker op een computer wordt geïnstalleerd. En net als alle programma's is Need For Speed ​​​​gevoelig voor veel fouten die in het systeem optreden, waardoor het mogelijk niet werkt.

Waarom Need For Speed: Shift wordt niet gestart
Waarom Need For Speed: Shift wordt niet gestart

Incompatibiliteit van het systeem

De eerste reden waarom Need For Speed: Shift mogelijk niet start, is software-incompatibiliteit. Het punt is dat elke applicatie zijn eigen minimale systeemvereisten heeft, naar tevredenheid waarvan het zal werken. Als de computer niet aan deze vereisten voldoet, start de toepassing niet. Hoogstwaarschijnlijk vliegt er een fout naar het scherm. Meestal passen deze eisen niet: de hoeveelheid RAM, de hoeveelheid geheugen van de videokaart, de frequentie van de processor. Dit probleem kan alleen worden opgelost door de systeemeenheid zelf te verbeteren.

Ook kan het spel incompatibel zijn met het systeem zelf. Als u bijvoorbeeld een oudere versie van Windows gebruikt, zal deze nieuwe generatie speelgoed waarschijnlijk niet werken. Of met de oude versie van de drivers voor de videokaart. Installeer het systeem opnieuw naar een nieuwer systeem en werk alle stuurprogramma's bij. Het probleem zal worden opgelost.

De aanwezigheid van conflicterende programma's

Sommige applicaties starten niet vanwege de aanwezigheid of vice versa van de afwezigheid van andere programma's. U kunt bijvoorbeeld niet twee of meer antivirusprogramma's tegelijkertijd op een computer installeren, omdat ze volledig incompatibel met elkaar zijn. Deze situatie zal ervoor zorgen dat het systeem crasht. Zo is het in dit geval ook. Het is mogelijk dat er een programma op de computer is geïnstalleerd dat conflicteert met het spel. Het kan heel goed hetzelfde antivirusprogramma zijn. Schakel dit programma uit voordat u NFS start en het zou moeten werken.

Applicaties die Need For Speed ​​niet starten, zijn onder andere DirectX en Net Framework. De nieuwste versie van deze componenten is een must voor bijna elk modern spel. DirectX wordt meestal automatisch bijgewerkt zodra de game is geïnstalleerd. Net Framework moet meestal handmatig worden bijgewerkt. Het is te vinden op de officiële Microsoft-website.

Geen schijf

Need For Speed ​​​​werkt mogelijk niet vanwege een ontbrekende game-schijf. Deze eigenschap is voornamelijk in het bezit van gelicentieerde programma's, maar er zijn uitzonderingen. Als je zo'n spel installeert, worden niet alle componenten naar je computer gedownload. Sommige die specifiek nodig zijn voor de lancering, blijven op de schijf staan. Als het ontbreekt, maar er is wel een installatiebestand, kunt u speciale toepassingen gebruiken, bijvoorbeeld Alcohol of Daemon Tools, om een ​​afbeelding te maken en deze op een virtuele schijf te mounten. Hetzelfde proces is van toepassing op de dvd-media zelf. Een dergelijke procedure zal het probleem oplossen en het spel zal zeker starten. Maar als het een licentie heeft, is de schijf elke keer dat u start nodig. Kopiëren heeft geen effect. De licentie is beschermd tegen dergelijke acties.

Populair per onderwerp