Hoe Subvaardigheden Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe Subvaardigheden Te Krijgen
Hoe Subvaardigheden Te Krijgen

Video: Hoe Subvaardigheden Te Krijgen

Video: Hoe Subvaardigheden Te Krijgen
Video: Sharon Kroes: Argumentatietechnieken zijn essentieel in onderhandelingen 2024, Mei
Anonim

Van elke subklasse kun je drie passieve vaardigheden nemen voor het hoofdberoep van het spelpersonage. Met een goede keuze kan dit het behoorlijk verbeteren. Het moeilijkste is om de subklasse naar niveau 75 te pompen, aangezien alle drie de vaardigheden voor je beschikbaar zullen zijn: de eerste is beschikbaar op niveau 60, de tweede op niveau 70 en de derde, respectievelijk, op niveau 75.

Subklasse verandering
Subklasse verandering

Noodzakelijk

een personage met een subklasse die naar level 75 wordt gepompt

instructies:

Stap 1

Eerst moet je de More Than Meets the Eye-quest voltooien in de subklasse. De zoektocht wordt genomen op Hardin's Academy (Academy of Hardin) van de NPC Hardin (Hardin). Hij zal je, naast het vermogen om vaardigheden van de subklasse te leren, je in staat stellen om allerlei nuttige transformaties verder te bestuderen. De zoektocht is al beschikbaar vanaf level 50, dus je kunt er veilig doorheen gaan terwijl je je personage pompt op een tijdstip dat jou uitkomt. De zoektocht zelf is vrij eenvoudig: je moet van de ene NPC naar de andere gaan met behulp van de richtingspijlen en de items die ze bij de monsters hebben besteld, uitschakelen: Ectoplasm (ectoplasm) - 35 stuks. en Mordeo-kristallen - 5 st. De zoektocht eindigt bij dezelfde NPC waarmee hij begon: Hardin (Hardin). Hij zou je een transformatieboek moeten geven.

Stap 2

Vlieg vervolgens naar de Ivory Tower (Ivory Tower) op de tweede verdieping en daar, bij de Transformation Wizard Avant-Garde NPC, leer je transformatie. Nu kun je transformeren in Beast Onyx (Onyx Beast) en vaardigheden leren van de subklasse.

Stap 3

Vervolgens moet je naar het gilde van je ras komen en van de hoofd-NPC (in alle gilden staat hij apart, aan het hoofd van twee rijen van zijn ondergeschikten) pak je de specificatieboeken. Dergelijke gilden bevinden zich in de Ivoren Toren zelf en in alle grote steden. Het is absoluut noodzakelijk om in een subklasse naar het gilde te komen, ga ook om vaardigheden te leren. Dit is een voorwaarde om je doel te bereiken.

Stap 4

Met de boeken moet je terugkeren naar de Ivory Tower (Ivory Tower) en opnieuw de NPC Transformation Wizard Avant-Garde benaderen en de nodige vaardigheden van hem leren. Denk goed na over welke vaardigheden je nodig hebt. Ga niet op zoek naar verleidelijke vaardigheden zoals "tijdelijke onverwoestbaarheid", omdat ze uiterst zelden werken - de kans is ongeveer 3%, maar in feite kun je jarenlang spelen zonder de activering van de vaardigheid te zien.

Aanbevolen: