Hoe Het Taalpictogram Terug Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Taalpictogram Terug Te Krijgen
Hoe Het Taalpictogram Terug Te Krijgen

Video: Hoe Het Taalpictogram Terug Te Krijgen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Hoe werkt het brein van Laurent en andere slimmeriken? | UITGEZOCHT #12 2023, Januari-
Anonim

De invoertaal die momenteel op de computer is geïnstalleerd, wordt weergegeven op het pictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm of op een aparte balk - "Taalbalk" - ergens op het bureaublad. Als dit nuttige interface-element plotseling verdwijnt, moet u de weergave-instellingen ervan controleren in Windows-installaties of de toepassing die verantwoordelijk is voor de weergave ervan.

Hoe het taalpictogram terug te krijgen
Hoe het taalpictogram terug te krijgen

Het is nodig

Windows-besturingssysteem, Punto Switcher-software

instructies:

Stap 1

Als het verloren taalpictogram eerder boven op alle vensters werd geplaatst in een klein apart paneel op het bureaublad, maar nu is verdwenen, is hoogstwaarschijnlijk de OS-component met de naam "Taalbalk" uitgeschakeld. Om het weer aan het werk te krijgen, gebruikt u het Windows "Configuratiescherm" - open het hoofdmenu, selecteer het item "Configuratiescherm" en klik in het gedeelte "Klok, taal en regio" van de lijst met taken die wordt geopend op de knop "Wijzigen interfacetaal" link.

Stap 2

Wanneer het venster met de kop "Regionale en taalnormen" op het scherm verschijnt, drukt u op de "En"-toets of klikt u met de muis op de knop "Toetsenbord wijzigen". Het volgende venster wordt geopend - "Talen en tekstinvoerservices".

Stap 3

Ga naar het tabblad "Taalbalk" en druk op de "P"-toets of plaats een vinkje in het vak "Overal op het bureaublad geplaatst". Als u de "A"-toets gebruikt of het vakje "Gedockt in de taakbalk" aanvinkt, verschijnt het pictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm, maar u kunt het niet over het bureaublad verplaatsen.

Stap 4

Klik op OK, herhaal deze stap in het volgende venster, sluit het "Configuratiescherm" en de procedure is voltooid.

Stap 5

Als de Punto Switcher verantwoordelijk was voor het weergeven van het taalpictogram op de taakbalk in uw besturingssysteem, moet u dit pictogram vervangen door de applicatie-instellingen te wijzigen. Open het programmavenster - het is volledig gewijd aan de applicatie-instellingen, verdeeld in acht secties.

Stap 6

De gewenste installatie is geplaatst op het eerste tabblad dat Punto standaard opent. Vink het vakje "Toon systeemvakpictogram" aan - dit is de derde regel van boven in de lijst met instellingen. Hier kunt u ook aanvullende parameters instellen voor het weergeven van het taalpictogram, hiervoor zijn de selectievakjes van de velden "Maak het pictogram in de vorm van landvlaggen" en "Verander de kleur van het pictogram in geval van typfouten". Nadat u alle benodigde selectievakjes hebt geselecteerd, klikt u op de knop OK.

Populair per onderwerp