Hoe Skype Terug Te Krijgen In

Inhoudsopgave:

Hoe Skype Terug Te Krijgen In
Hoe Skype Terug Te Krijgen In

Video: Hoe Skype Terug Te Krijgen In

Video: Skype old versions in 2018: 3.8, 4.2, 5.9, 6.21, 7.41 2022, December
Anonim

Om toegang te krijgen tot het Skype-programma, moet u een gebruikersnaam en wachtwoord hebben. Nadat u voor de eerste keer bent ingelogd op uw computer, kunt u ze opslaan zodat u ze niet elke keer opnieuw hoeft in te typen. Als u zich echter vanaf een ander apparaat moet aanmelden, moet u de registratiegegevens onthouden. Als je dit niet kunt doen, probeer ze dan te herstellen.

Hoe krijg ik Skype terug
Hoe krijg ik Skype terug

Het is nodig

e-mailadres opgegeven tijdens registratie in het systeem

instructies:

Stap 1

Voer eerst het programma zelf uit. Klik daarna op het veld met de naam "Wachtwoord vergeten?" Er wordt onmiddellijk een nieuwe pagina geopend in uw hoofdbrowser, waar u het te gebruiken e-mailadres moet opgeven. Klik op de knop "Verzenden". Verder verschijnt in uw mailbox, waarbij het Skype-account is geregistreerd, een bericht over de procedure voor het wijzigen van het wachtwoord en de bevestiging ervan. Het is vermeldenswaard dat herstel slechts 6 uur na ontvangst van de brief wordt gegeven.

Stap 2

Open de link in de brief en u wordt naar een andere pagina geleid. Trouwens, als de link om de een of andere reden inactief is, kun je de code handmatig invoeren met een speciale markering.

Stap 3

Vervolgens wordt u gevraagd om de login te selecteren waarvoor u het wachtwoord wilt herstellen (indien u meerdere stukken heeft aangemaakt). Voer tweemaal uw nieuwe wachtwoord in en klik op de knop "Wachtwoord wijzigen en aanmelden bij Skype". Vergeet niet dat de door u verzonnen code niet uit minder dan zes tekens mag bestaan, waarvan er minimaal één numeriek moet zijn.

Stap 4

Als u uw e-mailadres of wachtwoord niet meer weet en bovendien in de afgelopen 6 maanden transacties in dit programma heeft uitgevoerd, gebruik dan een andere methode. Klik in het startvenster van Skype op de link "Kan je je e-mailadres niet herinneren?" Overigens is zo'n link beschikbaar in uw persoonlijke account op de officiële website van het programma. Voer nu gegevens in zoals login- en accountgegevens voor ten minste één transactie. Dit kunnen de voor- en achternaam van de gebruiker zijn, het ordernummer en het land, evenals de creditcardgegevens die zijn gebruikt om de rekening te betalen.

Stap 5

Er zijn situaties waarin het moeilijk is om niet alleen het wachtwoord te onthouden, maar ook de login zelf. Om het te herstellen, klikt u op de kolom "Wat is mijn login en wachtwoord?", Die ook beschikbaar is, net als de vorige, in het Skype-autorisatievenster. Voer in het venster dat verschijnt het e-mailadres in waarmee u uw account hebt geregistreerd.

Populair per onderwerp