Hoe U Uw Gezicht In Een Pak Plaatst In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Gezicht In Een Pak Plaatst In Photoshop
Hoe U Uw Gezicht In Een Pak Plaatst In Photoshop

Video: Hoe U Uw Gezicht In Een Pak Plaatst In Photoshop

Video: Hoe U Uw Gezicht In Een Pak Plaatst In Photoshop
Video: Photoshop Tutorial: How to Put Your FACE in a RENAISSANCE OIL PAINTING 2024, Mei
Anonim

Op internet vindt u veel originele fotosjablonen voor Adobe Photoshop, waarin u verschillende rollen, kostuums en afbeeldingen voor uzelf of uw vrienden kunt uitproberen. Om ervoor te zorgen dat de collage echt succesvol wordt, moet u weten hoe u het gezicht van de foto correct in de voltooide sjabloon plaatst en hoe u deze bewerkt om de collage authenticiteit te geven.

Hoe u uw gezicht in een pak plaatst in Photoshop
Hoe u uw gezicht in een pak plaatst in Photoshop

instructies:

Stap 1

Download een sjabloon voor een pak dat bij u past van internet en open het vervolgens in Photoshop. Open vervolgens de foto waarvan u het gezicht wilt gebruiken om in de sjabloon in te voegen. In de meeste sjablonen zijn lagen met kostuumelementen bij het openen niet zichtbaar - om ze weer te geven, stelt u de zichtbaarheid van alle lagen in door het lagenpalet te openen (Venster> Lagen).

Stap 2

Ga naar het venster met je foto. Selecteer in de werkbalk aan de linkerkant het gereedschap Lasso en schets het hoofd in de foto met een algemene omtrek. Het is niet nodig om een exacte slag langs het pad te maken - pak wat achtergrond rond het hoofd. Druk vervolgens op Ctrl + C om de selectie te kopiëren. Ga naar het paksjabloonvenster en druk op Ctrl + V. Een deel van je foto verschijnt als een nieuwe laag in de sjabloon.

Stap 3

Selecteer de laag met het gezicht en gebruik de muiscursor om het in het palet te verplaatsen, zodat het gezicht zich onder het kapsel of de hoofdtooi op de sjabloon bevindt. Pas vervolgens de positie van alle andere lagen aan, zorg ervoor dat het hoofd en de nek van de foto achter alle andere elementen van het kostuum terechtkomen.

Stap 4

Nu moet de grootte en positie van het gezicht worden aangepast zodat het gezicht evenredig is met de sjabloon. Selecteer op de werkbalk het gereedschap Verplaatsen en klik vervolgens op het vlak om de bewerkingsgrenzen weer te geven.

Stap 5

Terwijl u de linkermuisknop op de randgeleidingspunten ingedrukt houdt, wijzigt u de grootte van het gezicht tegelijkertijd horizontaal en verticaal door op het paperclippictogram op de bovenste werkbalk te klikken, naast de letters WH.

Stap 6

Zonder de linkermuisknop los te laten, blijft u het gezicht bewegen en vergroten of verkleinen totdat het gezicht in verhouding staat tot de vorm op de sjabloon, het kapsel en de hoofdtooi. Wijzig indien nodig de rotatiehoek van het hoofd, waarbij u ook het gezicht verplaatst met het gereedschap Verplaatsen. Transformatie toepassen.

Stap 7

U kunt ook de vorm en positie van het gezicht wijzigen door het transformatiegereedschap Ctrl + T aan te roepen. Verander indien nodig de grootte en hoek van de hoed of het kapsel enigszins door naar de juiste laag te gaan.

Stap 8

Nu moet je de extra achtergrond rond het gezicht wissen om de foto te voltooien. Ga naar de gezichtslaag, selecteer het gummetje op de werkbalk, stel de hardheidswaarde in op 0% en verwijder voorzichtig al het overtollige, waarbij alleen de contouren van het gezicht overblijven.

Stap 9

Voeg daarna de lagen samen door met de rechtermuisknop op de bovenste laag te klikken en de optie Afbeelding afvlakken te kiezen in het contextmenu. Sla de voltooide foto op in JPEG-indeling.

Aanbevolen: