Een Gezicht Invoegen In Een Sjabloon Met Een Pak

Inhoudsopgave:

Een Gezicht Invoegen In Een Sjabloon Met Een Pak
Een Gezicht Invoegen In Een Sjabloon Met Een Pak

Video: Een Gezicht Invoegen In Een Sjabloon Met Een Pak

Video: Een Gezicht Invoegen In Een Sjabloon Met Een Pak
Video: Bibliografie toevoegen in het sjabloon 2024, April
Anonim

Met een pakket redactionele programma's van Adobe, met name het bekende programma "Photoshop", kunt u niet alleen wonderen verrichten en meesterwerken maken. Er zijn een aantal veelvoorkomende taken waarmee ontwerpers, fotografen en redacteuren regelmatig worden geconfronteerd. Een dergelijke taak is het invoegen van menselijke gezichten in een sjabloon van pakken om op documenten af te drukken.

Een gezicht invoegen in een sjabloon met een pak
Een gezicht invoegen in een sjabloon met een pak

instructies:

Stap 1

Sjablonen voor damespakken, jurken, klassieke "triplets" voor heren met verschillende stropdassen en overhemden zijn zowel te vinden op betaalde fotobestanden (Shutterstock.com, istock.com) als op gratis bronnen (Allpolus.com, Photoshop-shablon.ru, Olik.ru). Download het bestand in psd-formaat (standaard voor Photoshop), het is een reeks grafische elementen die zijn aangepast voor bewerking en die zich op verschillende lagen bevinden.

Stap 2

Open Adobe-Photoshop. Als je dit programma nog niet hebt, kun je de shareware-versie installeren (werkt 30 dagen) vanaf Adobe.com.

Stap 3

Selecteer de sectie "Bestand" in het menu, het item "Openen" en open het paksjabloon en de foto met de persoon wiens gezicht u aan de collage wilt toevoegen in verschillende vensters.

Stap 4

Knip eerst het gezicht uit de foto. Gebruik hiervoor de tools Zoom ("Verhogen", voor detail), Magnetische Lasso ("Magnetische lasso", het is noodzakelijk om het gebied van het gezicht te selecteren) en Lasso (om de selectie te corrigeren). Het gereedschap Verplaatsen is nodig om het gezicht vast te leggen en te verplaatsen. De laag met het overgebrachte gezicht wordt automatisch door Photoshop op de collage gemaakt.

Stap 5

Pas maten aan. Gebruik hiervoor de tool Vrije transformatie. Houd de Shift-toets ingedrukt tijdens het transformeren - hierdoor blijven de verhoudingen behouden.

Stap 6

U kunt onnodige lagen (met een stropdas, overhemd of achtergrondpatronen) verbergen door op het "oog" links van het element van het palet Lagen ("Lagen") te klikken. Als u niet het hele element hoeft te verwijderen, maar het belangrijkste deel ervan wilt laten (bijvoorbeeld een deel van de stropdas onder het pak verbergen), verplaats dan de ene laag onder de andere. De laag helemaal bovenaan het palet Lagen wordt in zijn geheel weergegeven.

Stap 7

Bewaar het resultaat aan het einde van het werk. Klik op Opslaan als … in het menu Bestand. Het standaardformaat voor het opslaan van foto's is jpeg.

Aanbevolen: