Hoe U Uw Eigen Apparatuur In Een Datacenter Plaatst?

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Eigen Apparatuur In Een Datacenter Plaatst?
Hoe U Uw Eigen Apparatuur In Een Datacenter Plaatst?
Anonim

Een server is een computer die is geïnstalleerd in een speciale ruimte, een datacenter genaamd, en die ook 24 uur per dag is aangesloten op het elektriciteitsnet en internet. Datacenters brengen kosten in rekening voor het hosten van servers. Elk datacenter heeft zijn eigen naam, bijvoorbeeld - Selectel, Dataline. Afhankelijk van de omstandigheden van het datacenter kunnen er servers van elke capaciteit in worden geïnstalleerd.

Hoe u uw eigen apparatuur in een datacenter plaatst?
Hoe u uw eigen apparatuur in een datacenter plaatst?

Het is nodig

  • - account (profiel) in elk datacenter met BILLmanager-facturering
  • - volledig geladen server
  • - geld voor installatie.

instructies:

Stap 1

Registreer u op de website van het datacenter of vul uw profiel in. Zoek een dienst genaamd "Colocatie"; deze dienst kan ook Serverplaatsing of Apparatuurplaatsing worden genoemd.

Beeld
Beeld

Stap 2

Klik bovenaan op de knop "Bestellen". Klik vervolgens, tegenover het opschrift "Serverplaatsing" op de geopende pagina, opnieuw op "Bestellen". Er verschijnt een pagina met kenmerken van de te huren middelen. Klik op de knop "Toevoegen aan winkelwagen" onderaan de pagina.

Beeld
Beeld

Stap 3

Wacht op een telefoontje of brief van de manager die verantwoordelijk is voor de serverplaatsing. Verstuur je de server per koerier, dan moet de koerier in het bezit zijn van een paspoort (dit is een verplichte maatregel, anders wordt deze gewoon niet doorgelaten). Levert u de server zelf af, dan dient u al in het bezit te zijn van uw paspoort.

Beeld
Beeld

Stap 4

Geef de server aan het datacenterteam. Ze zal de server in het rack installeren, stroom leveren. Voer na de installatie alle benodigde hardwaretests uit. Vervolgens moet u het besturingssysteem installeren en de serversoftware configureren.

Aanbevolen: