Een Foto Toevoegen Aan Instagram Vanaf Een Computer

Inhoudsopgave:

Een Foto Toevoegen Aan Instagram Vanaf Een Computer
Een Foto Toevoegen Aan Instagram Vanaf Een Computer

Video: Een Foto Toevoegen Aan Instagram Vanaf Een Computer

Video: Een Foto Toevoegen Aan Instagram Vanaf Een Computer
Video: Instagram foto's plaatsen vanaf je PC! (Zonder extra apps/programma's) 2024, April
Anonim

Instagram is een populair sociaal netwerk waar gebruikers prachtige foto's plaatsen en er kleurrijke filters op toepassen. Tegelijkertijd weet niet iedereen hoe een foto vanaf een computer aan Instagram moet worden toegevoegd, waarbij de mobiele applicatie wordt omzeild.

Je kunt vanaf je computer een foto aan Instagram toevoegen
Je kunt vanaf je computer een foto aan Instagram toevoegen

instructies:

Stap 1

U kunt vanaf een computer een foto aan Instagram toevoegen met behulp van een van de speciale toepassingen die u van internet kunt downloaden en op uw thuiscomputer kunt installeren. Waarschijnlijk de handigste hiervan is Gramblr, waarmee je gratis foto's naar Instagam kunt uploaden. Het programma is eenvoudig te leren: voer er gewoon een sociaal netwerk in en begin met het uploaden van een foto via een speciale interface.

Stap 2

De Gramblr-toepassing heeft ook enkele nadelen, u kunt bijvoorbeeld geen afbeeldingen erdoorheen snijden tot een vierkant en de maximale ondersteunde grootte is slechts 500 KB. Sommige gebruikers vinden een uitweg door met hun telefoon foto's in de gewenste vorm te maken en ze vervolgens over te zetten naar een computer, waar ze geschikte foto's sorteren en publiceren op Instagram via Gramblr.

Stap 3

BlueStacks is een andere gratis applicatie waarmee je vanaf je computer foto's aan Instagram kunt toevoegen. Het is een BlueStacks-emulator waarmee je Android-programma's op Windows kunt draaien. Via deze applicatie moet je de Instagram-client naar je computer downloaden en daarna heb je alle mogelijkheden om foto's te bewerken en te plaatsen. De nadelen zijn onder meer een nogal complexe interface die tijd kost om onder de knie te krijgen.

Stap 4

Als je Mac-computers gebruikt, kun je het betaalde Uploader for Instagram-programma kopen in de Apple Store, dat op vrijwel dezelfde manier werkt als standaard mobiele clients. Het volstaat om in te loggen op uw account, de gewenste afbeelding te selecteren en naar het item Share ti Instagram te gaan via het menu "Services". Het heeft ook de nodige functies voor het kwadrateren van afbeeldingen, het toepassen van filters en het toevoegen van hashtags. Tegelijkertijd is het vermeldenswaard de niet erg goede kwaliteit van de afbeeldingen die via deze applicatie zijn gedownload.

Stap 5

Gebruik de Instamize.me-service om een foto vanaf je computer naar Instagram te uploaden. De site is een betaalde site en de maandelijkse kosten van het account kosten u $ 9-99. Tegelijkertijd krijgt de gebruiker volop mogelijkheden om afbeeldingen rechtstreeks vanaf een computer en in uitstekende kwaliteit te plaatsen, maar de service is meer gericht op zakelijke klanten die dagelijks tientallen en honderden foto's en afbeeldingen van verschillende oriëntaties uploaden naar het sociale netwerk.

Aanbevolen: