Hoe Het Systeemregister Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Systeemregister Te Openen
Hoe Het Systeemregister Te Openen

Video: Hoe Het Systeemregister Te Openen

Video: Hoe Het Systeemregister Te Openen
Video: Een netwerkstation loskoppelen in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Met het systeemregister kunt u veel parameters van het Windows-besturingssysteem wijzigen en configureren, zoals het laden en het in- of uitschakelen van de benodigde services. Over het algemeen kunt u, als u de standaard aanpassingsmogelijkheden van het besturingssysteem mist, het systeemregister gebruiken, rekening houdend met enkele details die u moet weten om het te bewerken.

Hoe het systeemregister te openen
Hoe het systeemregister te openen

Noodzakelijk

  • - Computer met Windows-besturingssysteem;
  • - RegAlyzer-programma.

instructies:

Stap 1

Op deze manier kunt u het systeemregister openen. Klik op Begin. Selecteer vervolgens "Alle programma's" in het menu. Ga naar "Standaard". Zoek de opdrachtregel in standaardprogramma's. Start het op. Voer in het geopende venster de opdracht regedit in en druk op Enter. Binnen een seconde verschijnt het systeemregistervenster.

Stap 2

Voordat u het register bewerkt, moet u weten wat u precies moet wijzigen. Anders loopt u gewoon het risico dat uw besturingssysteem buiten werking wordt gesteld. Indien nodig kunt u bijvoorbeeld het handboek van Klimov en Chebotarev downloaden, waarin u een beschrijving van de belangrijkste registertakken vindt, evenals instructies voor het correct bewerken ervan.

Stap 3

Als u al weet welke tak van het systeemregister u gaat bewerken, dan kunt u deze als volgt vinden. Klik in het hoofdvenster "Register-editor" op "Bewerken". Selecteer vervolgens "Zoeken" in het extra menu. Er verschijnt een zoekvak waarin u de naam van de registertak invoert. Binnen een paar seconden zal het worden gevonden. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Wijzigen" in het contextmenu. Nu kan deze registersleutel worden bewerkt.

Stap 4

Ook op internet zijn er veel programma's waarmee u het systeemregister kunt openen en bewerken. Een van deze programma's met een eenvoudige en intuïtieve interface heet RegAlyzer. Deze applicatie is gemakkelijk te vinden op internet. Download het. Start de installatie, waarbij u de Russische taal selecteert. Nadat u de applicatie hebt geïnstalleerd, start u deze.

Stap 5

Selecteer onmiddellijk na het starten van het programma de systeemregistersleutel in het rechterdeel van het venster, waarna de registertakken verschijnen. Nadat u de gewenste tak heeft geselecteerd, kunt u deze gaan bewerken. Ook kunt u rechtstreeks vanuit het hoofdmenu van het programma de zoekopdracht gebruiken. De zoekbalk bevindt zich bovenaan het programmavenster.

Aanbevolen: