Hoe De Cache Van Internet Explorer 8 Te Wissen

Inhoudsopgave:

Hoe De Cache Van Internet Explorer 8 Te Wissen
Hoe De Cache Van Internet Explorer 8 Te Wissen

Video: Hoe De Cache Van Internet Explorer 8 Te Wissen

Video: Hoe De Cache Van Internet Explorer 8 Te Wissen
Video: How to Clear Cache in Internet Explorer 2024, April
Anonim

Wanneer u op internet werkt, loopt de cache van de internetbrowser onvermijdelijk vol met onnodige informatie die is opgeslagen tijdens het bezoeken van websites, en deze informatie moet vroeg of laat worden verwijderd, omdat deze veel ruimte in beslag neemt op de harde schijf en interfereert soms met de juiste werking van de browser.

Hoe de cache van Internet Explorer 8 te wissen
Hoe de cache van Internet Explorer 8 te wissen

instructies:

Stap 1

Het is heel eenvoudig om tijdelijke internetbestanden uit de cache te verwijderen, die is opgeslagen in een aparte map op uw harde schijf - u kunt dit doen zonder uw Internet Explorer 8 te verlaten. Dus als uw cache zijn limiet heeft bereikt en te veel in beslag neemt veel ruimte op de harde schijf, ruim het op. Open hiervoor de Internet Explorer 8-browser en selecteer de optie "Service" in het hoofdmenugedeelte.

Stap 2

Selecteer in de lijst die wordt geopend de optie "Internetopties". Er wordt een instellingenvenster geopend met verschillende tabbladen. Blijf op het tabblad "Algemeen" en klik in het gedeelte "Browsegeschiedenis" op de knop "Verwijderen …".

Stap 3

Klik OK. Er wordt een apart venster 'Browsegeschiedenis verwijderen' geopend. U ziet verschillende items die kunnen worden aangevinkt - selecteer wat u precies wilt verwijderen en wat u wilt behouden: gegevens van geselecteerde websites, tijdelijke internetbestanden - kopieën van webpagina's, mediabestanden, afbeeldingen opgeslagen in de cache; Cookies, waardoor u niet herhaaldelijk logins en wachtwoorden hoeft in te voeren op uw favoriete sites waarop u bent geregistreerd; log, webformuliergegevens, wachtwoorden, filtergegevens en meer.

Stap 4

Als u alleen de cache wilt wissen en ruimte op uw harde schijf wilt vrijmaken, kunt u alleen het vakje "Tijdelijke internetbestanden" aanvinken en de rest van de items ongemoeid laten.

Stap 5

Klik op de knop "Verwijderen" in het venster "Browsegeschiedenis verwijderen" om de cachebestanden permanent te verwijderen. Klik op OK om terug te keren naar het vorige venster. De bestanden zijn verwijderd.

Aanbevolen: