Hoe Baidu . Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Baidu . Te Verwijderen
Hoe Baidu . Te Verwijderen
Anonim

Baidu is een mogelijk ongewenst programma dat browserinstellingen wijzigt, advertenties op uw computer weergeeft en zelf software van derden downloadt en installeert. Het verschijnt onverwacht, samen met de installatie van een gewenst programma. Het is onmogelijk om Baidu helemaal te verwijderen - hiervoor moeten een aantal speciale evenementen worden gehouden.

Baidu verwijderen
Baidu verwijderen

Identificeer Baidu op pc

De methode is voor iedereen geschikt, omdat er geen extra software voor nodig is. Allereerst moeten we ervoor zorgen dat we met Baidu te maken hebben. Om dit te doen, start u eenvoudig Taakbeheer door op Ctrl + Alt + Del (of Ctrl + Shit + Esc) te drukken en processen te detecteren die verband houden met het schadelijke programma. Je kunt ze herkennen aan de Chinese beschrijving en de aanwezigheid van het woord "baidu":

  • Bddownloader.exe
  • BaiduSdLproxy64.exe
  • BaiduHips.exe
  • BaiduAnTray.exe
  • BaiduSdTray.exe
  • Baidu.exe
  • BaiduAnSvc.exe

Schadelijke bestanden kunnen niet onmiddellijk worden verwijderd, zelfs niet met behulp van het Unlocker-programma en dergelijke. Dus klik op Start, klik op Opnieuw opstarten en start op in Veilige modus - druk op F8 of F5 tijdens het opnieuw opstarten en selecteer vervolgens Veilige modus.

Baidu handmatig verwijderen

Vervolgens moet u naar "Start" - "Configuratiescherm" - "Administratieve hulpmiddelen" - "Services" gaan en alles met betrekking tot Baidu uitschakelen.

Open de "Taakbeheer" en zoek alle processen met de naam Baidu, klik met de rechtermuisknop op elke klik - "Taak beëindigen".

Zoek en verwijder alle Baidu-bestanden van de harde schijf.

Bewerk "Opstarten" en verwijder al het overbodige. Om dit te doen, drukt u op de combinatie Win + R en voert u het commando "msconfig" in zonder aanhalingstekens.

In elke browser moet u de lijst met extensies en plug-ins controleren. Indien gevonden, alles gerelateerd aan Baidu - verwijderen.

Het is absoluut noodzakelijk om de startsnelkoppelingen voor alle browsers te controleren. Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling - "Eigenschappen", in het veld "Object" moet alleen het pad naar het exe-bestand van de browser tussen aanhalingstekens staan. Allemaal overbodig na de aanhalingstekens - verwijderen. Of u kunt naar de map van elke browser gaan en een nieuwe snelkoppeling maken, deze naar het "bureaublad" sturen.

Na de uitgevoerde acties moet de computer opnieuw worden opgestart en aanvullend automatisch worden gecontroleerd.

Baidu verwijderen in automatische modus

Eén programma voltooit de taak mogelijk niet, dus het is noodzakelijk om het hele complex te gebruiken. Zoek op internet en download de gratis Revo Uninstaller. Dit programma kan die dingen verwijderen die niet zichtbaar zijn in "Programma's en onderdelen" en CCleaner.

Zoek het Hitman Pro-programma via de zoekmachine, download het van de officiële website en installeer het. Je hebt 30 dagen gratis proefperiode, wat genoeg zou moeten zijn om je pc te scannen en Baidu te verwijderen. Nadat u het hebt gestart, selecteert u "Ik ga het systeem slechts één keer scannen" - automatisch scannen en verwijderen wordt uitgevoerd.

Download en installeer Malwarebytes Antimalware. Scan het systeem met dit programma en verwijder alles wat gevonden wordt. Alles wat Hitman Pro niet aankan, wordt opgeschoond door Antimalware. Nadat u actie heeft ondernomen, zal Baidu in China uw pc waarschijnlijk niet langer lastig vallen.

Aanbevolen: