Hoe Twee Harde Schijven Te Combineren

Inhoudsopgave:

Hoe Twee Harde Schijven Te Combineren
Hoe Twee Harde Schijven Te Combineren

Video: Hoe Twee Harde Schijven Te Combineren

Video: Hoe Twee Harde Schijven Te Combineren
Video: How to connect external hard drive to Android Phone 2024, Mei
Anonim

Weinig mensen in onze tijd kunnen verrast zijn door de aanwezigheid van meerdere partities op een harde schijf. Meestal zijn ze gemaakt om de stabiliteit van het besturingssysteem te vergroten, maar soms worden ze gedaan voor het gemak van het gebruik van één harde schijf of draagbare media door meerdere mensen tegelijk. Als het niet nodig is om meerdere secties te hebben, kunt u ze combineren.

Hoe twee harde schijven te combineren
Hoe twee harde schijven te combineren

Noodzakelijk

Powerquest Partitie Magie

instructies:

Stap 1

Om bewerkingen met harde schijfpartities uit te voeren, hebt u Powerquest Partition Magic nodig. Installeer het op uw computer of laptop en start uw apparaat opnieuw op. Hierdoor kan het programma harde schijven scannen en toegang krijgen tot hun partities.

Stap 2

Voer het programma uit. Zoek op het tabblad "Wizards" het item "Secties samenvoegen" en voer het uit. Er wordt een venster voor u geopend dat het aantal en de status van partities op uw harde schijven visueel weergeeft. Als u niet van plan bent de gebieden die u wilt samenvoegen op te maken, selecteert u de secties die u wilt samenvoegen en klikt u op "volgende".

Stap 3

Als uw plannen het formatteren en wijzigen van het bestandssysteem van partities omvatten, geeft u, voordat u op de knop "volgende" klikt, de vereiste parameters op.

Stap 4

Onthoud dat als de bestandssystemen van de partities anders zijn, ze toch moeten worden geformatteerd voordat ze worden samengevoegd. De totale tijd van het proces van het samenvoegen van partities is rechtstreeks afhankelijk van hun volume en mate van werkgelegenheid.

Aanbevolen: