Een Gebruikersprofiel Overdragen

Inhoudsopgave:

Een Gebruikersprofiel Overdragen
Een Gebruikersprofiel Overdragen

Video: Een Gebruikersprofiel Overdragen

Video: Een Gebruikersprofiel Overdragen
Video: Gebruikersprofielen tablet: profiel aanmaken en van profiel veranderen | Samsung u0026 You 2024, Mei
Anonim

In grote kantoren duurt het lang om het besturingssysteem op computers te installeren. De installatie van Windows kost echter niet zo veel tijd als wel het configureren van instellingen voor elke gebruiker. Bovendien zijn de parameters vergelijkbaar, en in sommige gevallen volledig identiek.

Een gebruikersprofiel overdragen
Een gebruikersprofiel overdragen

instructies:

Stap 1

De ontwikkelaars van het Windows-besturingssysteem hebben de mogelijkheid toegevoegd om gebruikersprofielen te kopiëren en te verplaatsen, en dienovereenkomstig alle instellingen van deze profielen. Hernoem de map Standaardgebruiker.

Deze map bevindt zich op het systeemstation. Ga naar het systeemstation (standaard station C:). En ga naar de map "Documenten en instellingen". Dit is waar de map "Standaardgebruiker" zou moeten zijn. Klik met de linkermuisknop op deze map en selecteer "Naam wijzigen" in de vervolgkeuzelijst. Stel vervolgens een nieuwe naam in voor de map.

Opmerking: de map "Standaardgebruiker" is verborgen, dus u moet eerst de weergave van verborgen bestanden en mappen inschakelen.

Stap 2

Hernoem de map met de oude gebruiker wiens profiel u wilt overzetten. Ga hiervoor naar het volgende pad "C: Documenten en instellingen". Klik met de linkermuisknop op de naam van het oude profiel, selecteer "Rename" en voer de mapnaam in: "Default User".

Stap 3

Maak een nieuwe Windows-gebruiker aan en log in met zijn account. In dit geval worden alle instellingen voor het nieuwe gebruikersprofiel overgenomen uit de map "Standaardgebruiker", en zoals u zich herinnert, moest u het profiel van deze specifieke map verplaatsen. Opmerking: alle bovenstaande acties moeten worden uitgevoerd vanaf het beheerdersaccount en het mag niet hetzelfde account zijn het record waarvan u de instellingen wilt overzetten.

Aanbevolen: