Hoe U Uw Pc Kunt Opschonen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Pc Kunt Opschonen
Hoe U Uw Pc Kunt Opschonen

Video: Hoe U Uw Pc Kunt Opschonen

Video: Hoe U Uw Pc Kunt Opschonen
Video: Computer sneller maken/opschonen (Tips Windows 10) - Hulpstation, computerhulp aan huis 2024, Mei
Anonim

Tijdens het werken met een personal computer kan de harde schijf niet alleen vollopen met onnodige, maar ook schadelijke bestanden. Om de levensduur van het besturingssysteem te verlengen, wordt aanbevolen om de pc van tijd tot tijd schoon te maken.

Hoe u uw pc kunt opschonen
Hoe u uw pc kunt opschonen

Noodzakelijk

  • - CCleaner;
  • - dr. Web CureIt.

instructies:

Stap 1

Verwijder eerst ongebruikte programma's en hulpprogramma's van uw harde schijf. Gebruik hiervoor standaard Windows-besturingssysteemtools. Open niet de map Program Files en verwijder alle onnodige mappen.

Stap 2

Open het Configuratiescherm en ga naar het submenu Programma's toevoegen/verwijderen. Wacht tot de lijst met beschikbare apps wordt weergegeven. Selecteer het overbodige programma met de linkermuisknop en klik op "Verwijderen".

Stap 3

Gebruik het beschreven algoritme om andere ongebruikte applicaties te verwijderen. Verwijder nu andere onnodige bestanden. Download en installeer CCleaner. Houd er rekening mee dat dit programma alleen gratis is voor thuisgebruik.

Stap 4

Start CCleaner en open het Windows-tabblad in het menu Opschonen. Klik op de knop Analyseren. Wacht terwijl het programma een lijst met bestanden geeft die kunnen worden verwijderd. Klik op de knop Opruimen. Voer dit algoritme uit door het tabblad "Toepassingen" te openen.

Stap 5

Selecteer nu het menu "Register" en klik op de knop "Problemen oplossen". Ga naar de stap "Repareren" nadat u de lijst met ongeldige registersleutels hebt voorbereid. Sluit de CCleaner-app.

Stap 6

Scan uw harde schijf op virusbestanden. Gebruik hiervoor de aanvullende applicatie Dr. Web CureIt. Houd er rekening mee dat dit programma geen volledig antivirusprogramma is.

Stap 7

Download CureIt van de ontwikkelaarssite. Voer het gedownloade exe-bestand uit. Klik op de knop "Scannen" en wacht tot het programma is voltooid.

Stap 8

Bevestig de verwijdering van virusobjecten als ze door de toepassing worden gedetecteerd. Start je computer opnieuw op. Onthoud dat incidentele gebruik van Dr. Web CureIt of soortgelijke programma's ontheffen u niet van de noodzaak van standaard antivirussoftware.

Aanbevolen: