Hoe Onnodige Dingen Van Een Gezicht Op Een Foto Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Onnodige Dingen Van Een Gezicht Op Een Foto Te Verwijderen
Hoe Onnodige Dingen Van Een Gezicht Op Een Foto Te Verwijderen

Video: Hoe Onnodige Dingen Van Een Gezicht Op Een Foto Te Verwijderen

Video: Hoe Onnodige Dingen Van Een Gezicht Op Een Foto Te Verwijderen
Video: Dingen weghalen met Inhoud Behouden (Photoshop) 2024, April
Anonim

"Photoshop" is een echte virtuele schoonheidsspecialist. Oordeel zelf, je hebt geen cosmetica nodig om acne, wallen rond de ogen, alomtegenwoordige moedervlekken en andere dermatologische problemen aan te pakken. Het is voldoende om een computer bij de hand te hebben.

Hoe onnodige dingen van een gezicht op een foto te verwijderen
Hoe onnodige dingen van een gezicht op een foto te verwijderen

instructies:

Stap 1

Start Adobe Photoshop (bij het schrijven van een artikel wordt de Russische versie van CS5 gebruikt) en open de gewenste foto daarin: "Bestand"> "Open"> selecteer bestand> "Open". Het is raadzaam om een afbeelding met een hoge resolutie te gebruiken, zodat de textuur van de huid duidelijk zichtbaar is.

Stap 2

Maak een duplicaat van de achtergrondlaag en plaats deze in een groep door op Ctrl + J en vervolgens op Ctrl + G te drukken. Deze nieuwe laag, die in de lijst met lagen verschijnt als "Laag 1", gaat u gebruiken om de huid te vervagen. Selecteer deze door er met de linkermuisknop op te klikken. Klik op het hoofdmenu-item Filter> Blur> Surface Blur. Gebruik de schuifregelaars Radius en Isogelia om een gladder huideffect te krijgen, maar vermijd wazige randen of aanrakende oogelementen.

Stap 3

Maak een nieuwe laag door op de sneltoetsen Ctrl + Shift + Alt + N te drukken en deze boven "Laag 1" te verplaatsen. Klik er met de rechtermuisknop op, selecteer Overvloeiopties, zoek het vervolgkeuzemenu Overvloeimodus (te vinden in het gebied Algemene opties) en stel daar Hard licht in. Je zult deze laag gebruiken om de toon te veranderen en om textuur aan de huid toe te voegen.

Stap 4

Zorg ervoor dat je Laag 2 hebt geselecteerd en druk op Shift + F5 om het vulvenster te openen. Stel in het veld "Gebruik" "50% grijs", "Modus" - "Normaal", "Dekking" - 100% in. Klik op het hoofdmenu "Filter"> "Ruis"> "Ruis toevoegen" om het plastic skin-effect te voorkomen. Klik op Filter> Blur> Gaussiaans vervagen en stel de straal in op 1 px.

Stap 5

Activeer het gereedschap Pipet en selecteer het meest geschikte huidskleurstaal. Open het venster "Kleur" (F6), schakel het menu in door op het pictogram met een driehoek en verticale strepen in de rechterbovenhoek van het paneel te klikken en selecteer "HSB-model". Deze statistieken moeten zichtbaar zijn om de volgende stap te voltooien. Druk op Ctrl + U om het venster Tint/verzadiging te openen en dezelfde HSB-waarden in te stellen als in het venster Kleur.

Stap 6

Selecteer Groep 1 in de lagenlijst, klik op Laag> Laagmasker> Alles verbergen. Druk op de D-toets op je toetsenbord om de primaire kleuren zwart en wit te maken. Selecteer het Penseel en stel daarin de volgende instellingen in: Grootte - hangt af van de grootte van de foto, Hardheid - 50%, Modus - Normaal, Dekking - 100%, Druk - 100%. Gebruik het hulpmiddel Vergrootglas (sneltoets Z) om de afbeelding te vergroten en over de benodigde delen van de huid met wit te schilderen. Schrik niet als je huidskleur niet goed lijkt.

Stap 7

Activeer "Laag 2", klik op Ctrl + U en stel in het venster dat verschijnt dergelijke instellingen in om een natuurlijke huidskleur te krijgen. Om het resultaat op te slaan, klikt u op Bestand> Opslaan als> selecteer een pad, kies JPEG> Opslaan als bestandstype.

Aanbevolen: