Hoe Een Mod Voor "Stalker" Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mod Voor "Stalker" Te Installeren
Hoe Een Mod Voor "Stalker" Te Installeren

Video: Hoe Een Mod Voor "Stalker" Te Installeren

Video: Hoe Een Mod Voor
Video: Stalker Call of Pripyat Mods Install Guide 2024, April
Anonim

De wereld van computerspellen is zeer divers. Elke gebruiker heeft individuele voorkeuren. De een speelt graag shooters, de ander - strategie of simulaties. Maar er is een reeks spellen die velen kunnen haken. Dit is S. T. A. L. K. E. R.

Hoe installeer ik een mod voor
Hoe installeer ik een mod voor

Wat is S. T. A. L. K. E. R.?

S. T. A. L. K. E. R. - een reeks spellen ontwikkeld door het Oekraïense bedrijf GSC Game World. Het heeft een genre van first person shooter met RPG-elementen. Op dit moment vinden er gebeurtenissen plaats in de uitsluitingszone bij de kerncentrale van Tsjernobyl.

De plot van de serie is als volgt: in 2006 werd het gebied bij de kerncentrale onderworpen aan afwijkende effecten, waardoor de chemische, biologische en fysische processen in dit gebied veranderden. Er zijn veel mutanten en anomalieën verschenen.

Het idee van de serie traceert de invloed van de film "Stalker" van Andrei Tarkovsky en het boek van de gebroeders Strugatsky "Roadside Picnic". De naam van de spellen is een acroniem voor Scavengers, Trespassers, Adventures, Loners, Killers, Explorers, Robbers.

Het eerste deel van de serie heet S. T. A. L. K. E. R.: Shadow of Chernobyl. De gebeurtenissen vinden plaats in 1012, in de uitsluitingszone van Tsjernobyl. Van een plek waar het menselijk lot instortte, veranderde het in een bedreiging voor de hele mensheid.

Alle anomalieën en monsters van de Zone zijn slechts een voorbereiding op iets angstaanjagends en fataals. Het belangrijkste in dit spel is om te overleven. Je moet artefacten verzamelen, ruilen, vechten, de achterkant onderzoeken. Als de speler geluk heeft, zal hij ontdekken waarom dit allemaal op hem viel.

Het tweede deel - S. T. A. L. K. E. R.: Heldere lucht. De gebeurtenissen van dit spel vinden een jaar eerder plaats dan die beschreven in het eerste deel van de serie.

De zone wordt geplaagd door verplaatste afwijkende velden en verhoogde emissies. Clans vechten om sleutelposities en nieuwe gebieden. Stalkers sterven, maar anderen vervangen hen.

Je moet jezelf redden van emissies, genezen van straling, artefacten verzamelen en vechten voor een van de facties. Aan het einde van het spel wordt de waarheid onthuld over waar de S. T. A. L. K. E. R.-tatoeage vandaan komt. op Arrow's arm, en hoe hij in de dodenwagen belandde.

Het derde deel - S. T. A. L. K. E. R.: Call of Pripyat. De game speelt zich af nadat de Shooter het O-Consciousness-project heeft vernietigd.

De regering besluit een militaire operatie "Fairway" uit te voeren. Het doel is om de controle over de kerncentrale van Tsjernobyl over te nemen.

Hoewel de operatie zorgvuldig is uitgedacht, mislukt deze. Om informatie te verzamelen over het mislukken van de operatie, stuurt de Veiligheidsdienst van Oekraïne een agent naar het centrum van de Zone. Dan hangt alles af van de speler.

Hoe installeer ik een mod op S. T. A. L. K. E. R.?

Vroeg of laat wordt deze vraag door veel gameliefhebbers gesteld. Mods kunnen op twee manieren worden geïnstalleerd.

Als de wijziging door een archief wordt gedownload, moet er een onbekende map zijn. Het wordt gamedata of bin genoemd.

In dit geval moet je de inhoud van het archief met de gamedata-map uitpakken in een aparte map. Daarna verplaatsen we alle uitgepakte bestanden naar de map met het spel waarvoor deze mod bedoeld is. Als er een venster verschijnt waarin u wordt gevraagd om de vervanging van bestanden te bevestigen, bevestigen wij dit.

Als u de wijziging hebt gedownload in de vorm van een zelfuitpakkend archief of installatieprogramma, moet u het gedownloade bestand uitvoeren. Vervolgens moet je de map specificeren waarin het spel is geïnstalleerd.

Aanbevolen: