Hoe Een Bestand Te Vervangen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bestand Te Vervangen
Hoe Een Bestand Te Vervangen

Video: Hoe Een Bestand Te Vervangen

Video: Hoe Een Bestand Te Vervangen
Video: How to: Excelbestand vervangen in Reporting 2024, Mei
Anonim

De noodzaak om het ene bestand door het andere te vervangen komt vrij vaak voor en deze bewerking is misschien niet altijd zo eenvoudig als het lijkt. Hieronder worden verschillende opties gegeven voor de volgorde van acties bij het vervangen van een bestand.

Hoe een bestand te vervangen
Hoe een bestand te vervangen

instructies:

Stap 1

Als u een regulier (niet-systeem) bestand moet vervangen, kunt u dit als volgt doen. Druk op CTRL + E om Windows Verkenner te openen. U kunt hetzelfde doen door te dubbelklikken op het pictogram "Deze computer". Navigeer in het linkerdeelvenster van de mappenboomverkenner naar waar uw nieuwe bestand is opgeslagen, klik erop en kopieer het naar het geheugen. Kopiëren gebeurt door op de sneltoets CTRL + C te drukken of door met de rechtermuisknop te klikken en het juiste item in het menu te selecteren. Navigeer nu in het linkerdeelvenster van de mappenboomverkenner naar het bestand dat u wilt vervangen. Als u niet precies weet waar het is opgeslagen, selecteert u op de knop "Start" in het gedeelte "Zoeken" het item "Bestanden en mappen", typt u in het zoekvenster dat wordt geopend de bestandsnamen en klikt u op "Zoeken" Wanneer het bestand is gevonden (in Verkenner of met behulp van de zoekdialoog), klikt u erop en plakt u het bestand dat u in het RAM hebt gekopieerd. Dit kan worden gedaan door op de sneltoets CTRL + V te drukken of door met de rechtermuisknop te klikken en het juiste item in het menu te selecteren. Als het besturingssysteem een bericht weergeeft over de onmogelijkheid van vervanging, is dit bestand hoogstwaarschijnlijk momenteel betrokken bij de werking van een programma. Sluit het programma en herhaal de laatste stap. Als er geen manier is om dit programma te sluiten, moet u de hele procedure herhalen door uw computer opnieuw op te starten in de veilige modus.

Stap 2

Als u het systeembestand van het huidige besturingssysteem moet vervangen, moet de volgorde van uw acties iets anders zijn. Druk op CTRL + E om Windows Verkenner te openen. U kunt hetzelfde doen door te dubbelklikken op het pictogram "Deze computer". In het linkerdeelvenster van de mappenboomverkenner navigeert u naar waar uw nieuwe bestand is opgeslagen, klikt u erop en kopieert u het naar het geheugen. Kopiëren gebeurt door op de sneltoets CTRL + C te drukken of door met de rechtermuisknop te klikken en het juiste item in het menu te selecteren. Navigeer nu in het linkerdeelvenster van de mappenboomverkenner naar het bestand dat u wilt vervangen. Als u niet precies weet waar het is opgeslagen, selecteert u op de knop "Start" in het gedeelte "Zoeken" het item "Bestanden en mappen", typt u in het zoekvenster dat wordt geopend de bestandsnamen en klikt u op "Zoeken" Wanneer het bestand is gevonden (in Verkenner of met behulp van het zoekvenster), klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u Eigenschappen. Ga in het geopende venster naar het tabblad "Beveiliging" en klik op de knop "Geavanceerd". Er wordt een nieuw venster geopend waarin u op het tabblad "Eigenaar" in de lijst "Eigenaar wijzigen in" de regel met uw gebruikersnaam Druk op de "OK"-knoppen om beide dialoogvensters te sluiten Plak het bestand dat u hebt gekopieerd in het RAM-geheugen. Dit kan worden gedaan door op de sneltoets CTRL + V te drukken of door met de rechtermuisknop te klikken en het juiste item in het menu te selecteren. In deze optie, zoals in de vorige, als het systeem een bericht weergeeft over de onmogelijkheid om de bewerking, dan is het meest waarschijnlijk op het moment dat dit het bestand wordt gebruikt in de werking van het besturingssysteem. Om het met geweld te sluiten, start u Taakbeheer (sneltoets alt="Afbeelding" + CTRL + Verwijderen), zoekt u op het tabblad "Processen" degene die u nodig hebt, klikt u erop en klikt u op de knop "Proces beëindigen". Als u het programma op deze manier niet kunt sluiten, moet u het bestand vervangen nadat u de computer opnieuw hebt opgestart in de veilige modus.

Aanbevolen: