Hoe U Uw Foto Op Uw Bureaublad Plaatst

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Foto Op Uw Bureaublad Plaatst
Hoe U Uw Foto Op Uw Bureaublad Plaatst

Video: Hoe U Uw Foto Op Uw Bureaublad Plaatst

Video: Hoe U Uw Foto Op Uw Bureaublad Plaatst
Video: Hoe maak ik een screenshot in Windows? 2024, Mei
Anonim

Als u veel tijd achter de computer doorbrengt? u zult hoogstwaarschijnlijk proberen uw werkplek aangenaam en comfortabel te maken. Last but not least geldt dit voor de monitor - de resolutie moet zodanig zijn dat de ogen niet moe worden van het flikkeren, en het bureaubladbeeld interfereert niet met het zien van de pictogrammen en pictogrammen.

Hoe u uw foto op uw bureaublad plaatst
Hoe u uw foto op uw bureaublad plaatst

Noodzakelijk

Computer, fotografie

instructies:

Stap 1

Als u uw foto op uw bureaublad wilt plaatsen (het zou juister zijn om te zeggen "maak de foto de achtergrondafbeelding van uw bureaublad"), denk er dan eerst goed over na en beslis welke tekortkomingen u moet wegwerken. Open de afbeelding in Photoshop en maak een kopielaag met de toetsen Ctrl + J. Selecteer het retoucheerpenseel op de werkbalk. Met dit hulpmiddel kunt u puistjes, schaafwonden en fijne lijntjes van uw foto verwijderen. Beweeg eerst de cursor over een gezond deel van de huid naast de problematische, druk op alt="Afbeelding" en klik zonder los te laten met de linkermuisknop. Er verschijnt een kruis in de cursor - de tool heeft een voorbeeld gevonden en zal de afbeelding aanpassen in overeenstemming met de parameters. Plaats daarna de cirkel over het probleemgebied en klik met de linkermuisknop - deze wordt vervangen door de afbeelding die de tool heeft onthouden.

Stap 2

Verwijder indien nodig het rode-ogeneffect met behulp van het gereedschap Rode ogen, dat zich in dezelfde groep bevindt. Voeg de lagen samen met Shift + Ctrl + E en sla de afbeelding op in.jpg-indeling. Selecteer hiervoor de items Bestand en Opslaan als … in het hoofdmenu.

Stap 3

Beweeg de cursor over een vrije ruimte op het scherm en klik met de rechtermuisknop. Selecteer in het contextmenu het item "Eigenschappen". Ga in het dialoogvenster dat verschijnt naar het tabblad "Desktop". Klik op de knop "Bladeren", geef het pad op naar de map waarin uw foto zich bevindt en dubbelklik erop om deze te openen. Open vervolgens de foto met een dubbelklik.

Stap 4

Let op de Arrangementlijst: u kunt de afbeelding uitrekken tot volledig scherm, in het midden plaatsen of vermenigvuldigen zodat kopieën van de foto het scherm bedekken. In het geval dat u besluit de afbeelding in het midden te plaatsen, moet u door het palet in het venster "Kleur" te openen een kleurtoon selecteren die het scherm rond de foto vult. Als u besluit de afbeelding uit te rekken tot volledig scherm, controleer dan hoe goed deze eruit zal zien na het vergroten of verkleinen.

Aanbevolen: