Een Databaseprogramma Maken

Inhoudsopgave:

Een Databaseprogramma Maken
Een Databaseprogramma Maken

Video: Een Databaseprogramma Maken

Video: Een Databaseprogramma Maken
Video: Een database maken in Excel 2024, Mei
Anonim

Databases dienen, ondanks hun complexe naam, voor een eenvoudig doel: het verzamelen van informatie over mensen, objecten of verschijnselen. Meestal is dit informatie over de organisatie die is verzameld in één geheel: de documenten, facturen, facturen en contracten. Zelfs een gewoon telefoonboek met de namen van abonnees kan gemakkelijk een database worden genoemd.

Een databaseprogramma maken
Een databaseprogramma maken

Het is nodig

het internet

instructies:

Stap 1

Bedenk wat voor soort gegevens u moet verzamelen en opslaan in één database. Gegevens over de aangesloten computers van het lokale netwerk (naam, appartementnummer, ip-adres, betaling), informatie over uw vrienden (naam, telefoon, adres, geboortedatum, werk), uw bibliotheek (titel van het boek, auteur, jaar van uitgifte, persoonlijke beoordeling) en andere. Afhankelijk van de complexiteit van de groepering en het type gegevens, is het de moeite waard om het juiste programma te kiezen.

Stap 2

Zoek naar "Databaseprogramma" om de meest geschikte database voor uw doeleinden te vinden. Klik op een van de links en bestudeer zorgvuldig de voorgestelde opties. Let op het volume van het programma, de interface en de noodzaak om te betalen voor gebruik. Schakel ook antivirus in om te controleren op schadelijke codes.

Stap 3

Download en installeer het programma op uw harde schijf. Gebruik Persoonlijke videodatabase als u een persoonlijke database met bekeken films wilt maken, "Info-Enterprise: Accounting" om uw eigen boekhouding en anderen te beheren. Op internet zijn er veel opties voor verschillende software om dergelijke problemen op te lossen.

Stap 4

Vul de inhoud van de database in volgens de bijgevoegde instructies. Geen enkel programma zal uw gegevens automatisch opnemen en het kost moeite om de informatie in te voeren en te structureren. Als je zelf een database wilt maken, probeer dan te beginnen met Microsoft Access. In dit programma kunt u tabellen en hun velden bewerken, koppelingen en query's maken, evenals verschillende vormen van gegevensinvoer. Het is ook vermeldenswaard dat deze software standaard samen met het besturingssysteem op een pc wordt geïnstalleerd.

Aanbevolen: