Hoe De Muisaanwijzer Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Muisaanwijzer Te Veranderen
Hoe De Muisaanwijzer Te Veranderen

Video: Hoe De Muisaanwijzer Te Veranderen

Video: Hoe De Muisaanwijzer Te Veranderen
Video: hoe kan je je muis veranderen easy en snel 2024, Mei
Anonim

Het uiterlijk van de muisaanwijzer hangt af van het schema dat momenteel wordt gebruikt door de grafische interface van het besturingssysteem. Dit schema bevat een reeks ontwerpopties voor de index en kan door de gebruiker worden gewijzigd via de juiste OS-component. Met behulp van dezelfde component kunt u selectief individuele wijzers wijzigen die zijn opgenomen in de set van het huidige schema.

Hoe de muisaanwijzer te veranderen
Hoe de muisaanwijzer te veranderen

instructies:

Stap 1

Als u de Windows 7-versie van het besturingssysteem gebruikt, is de kortste weg naar de instellingen van de muisaanwijzer via het zoekveld in het hoofdmenu van het systeem. Druk op de Win-toets om dit menu uit te vouwen en voer in het venster met de tekst "Zoek programma's en bestanden" het woord "muis" in. Het systeem geeft een lijst met bijna twee dozijn regels weer, waaronder een link "Verander het uiterlijk van de muisaanwijzer" - klik erop.

Stap 2

In andere versies van Windows, na het openen van het hoofdmenu door op de Win-toets te drukken of op de "Start"-knop te klikken, vindt u de link om het Configuratiescherm te starten. Open het paneel, ga naar de sectie met de titel "Vormgeving en thema's" en klik op de link "Muisaanwijzers" in het linkerframe. Als gevolg van de acties die in deze en de vorige stappen zijn beschreven, wordt het tabblad Aanwijzers van het venster Muiseigenschappen geopend.

Stap 3

Wijzig de hele set muisaanwijzers die het besturingssysteem in verschillende situaties gebruikt door een van de opties in de vervolgkeuzelijst "Schema" te selecteren. Druk vervolgens op de OK-knop en de procedure wordt voltooid.

Stap 4

Selecteer de gewenste regel in de lijst Aanpassen als u alleen een of meer van de aanwijzers wilt wijzigen die worden gebruikt door de huidige Windows GUI-skin. Klik vervolgens op de knop "Bladeren", selecteer het bestand met de gewenste index en klik op de knop "Openen". Herhaal deze procedure indien nodig voor muisaanwijzers in andere regels van de lijst en klik vervolgens op OK.

Stap 5

Als u uw eigen set muisaanwijzers heeft, die niet in de lijst met standaardschema's staan, begin dan met het kopiëren van de bestanden naar de gewenste map. Windows slaat cursors op in de map Cursors, die in de Windows-map op het systeemstation is geplaatst - maak een extra map voor nieuwe cursors erin en kopieer de toegevoegde bestanden daar. Volg daarna de procedure beschreven in de vorige stap.

Aanbevolen: