Visuele Bladwijzers Inschakelen

Inhoudsopgave:

Visuele Bladwijzers Inschakelen
Visuele Bladwijzers Inschakelen

Video: Visuele Bladwijzers Inschakelen

Video: Visuele Bladwijzers Inschakelen
Video: Visuele uitleg filterfunctie Mijn Accounf 2024, Mei
Anonim

Met de komst van de nieuwste versies van populaire internetbrowsers hebben veel gebruikers het gemak ervaren van het gebruik van visuele bladwijzers. Niet iedereen weet echter hoe en waar ze moeten worden ingeschakeld.

visuele bladwijzers
visuele bladwijzers

instructies:

Stap 1

Met visuele bladwijzers kunt u naar een pagina gaan wanneer u uw internetbrowser start, die uw favoriete pagina's verzamelt in de vorm van afbeeldingen, waarin u gemakkelijk uw meest bezochte sites kunt herkennen. Visuele bladwijzers kunnen een weergave zijn van uw favoriete sites of pagina's weergeven die u onlangs hebt bezocht - u kunt deze naar wens aanpassen.

Stap 2

Om visuele bladwijzers in Google Chrome in te schakelen, moet u op de moersleutel in de rechterbovenhoek van de browser klikken en "Opties" in het menu selecteren. Nu moet u op het tabblad "Algemeen" twee regels "Open de hoofdpagina" en "Open de snelle toegangspagina" activeren. Markeer ze hiervoor. U kunt het dialoogvenster sluiten en de browser sluiten. De volgende keer dat u begint, ziet u een pagina met visuele bladwijzers voor u.

Stap 3

Als u een andere browser gebruikt, is de volgorde van acties ongeveer hetzelfde - het hoofdprincipe is duidelijk. Als u echter Internet Explorer heeft, moet u anders beginnen.

Om de pagina met visuele bladwijzers in Internet Explorer te activeren, moet u een speciaal programma downloaden en installeren. Dit kan Yandex.bar zijn, die kan worden gedownload van de startpagina "in de" Wanneer Internet Explorer start "sectie. Sluit het venster na het selecteren.

Nu moet u naar het menugedeelte van de browser zelf gaan en het item "Service" selecteren. Ga in het vervolgkeuzemenu naar Internet-opties en klik helemaal bovenaan het dialoogvenster op de knop Leeg. Nu kun je alles sluiten en de volgende keer dat je Internet Explorer start, zul je zien dat het je gelukt is om visuele bladwijzers in te schakelen.

Aanbevolen: