Uitsluitingen Toevoegen In Kaspersky

Inhoudsopgave:

Uitsluitingen Toevoegen In Kaspersky
Uitsluitingen Toevoegen In Kaspersky

Video: Uitsluitingen Toevoegen In Kaspersky

Video: Uitsluitingen Toevoegen In Kaspersky
Video: Касперский - как отключить ?! 2024, April
Anonim

De pc-gebruiker wordt voortdurend geconfronteerd met het feit dat Kaspersky Anti-Virus het benodigde programma of de benodigde website blokkeert, wat hij zelf als potentieel gevaarlijk beschouwt (in feite zijn ze dat misschien niet). Ervaren gebruikers zien dit niet als een probleem, maar beginners kunnen stoppen met het gebruik van deze applicaties. Om de blokkering op te heffen, moet u zelfs uitzonderingen toevoegen aan de antivirus.

Uitsluitingen toevoegen in Kaspersky
Uitsluitingen toevoegen in Kaspersky

instructies:

Stap 1

Klik met de rechtermuisknop op het antiviruspictogram naast de klok in de rechterbenedenhoek van het scherm en selecteer het menu-item "Instellingen" dat verschijnt. Selecteer het tabblad "Aanvullende instellingen" (in de vorm van een gele envelop), waarna - het eerste item van het menu "Bedreigingen en uitsluitingen" dat verschijnt.

Stap 2

Klik met de linkermuisknop op de knop "Instellingen" in het gedeelte "Uitzonderingen". Klik vervolgens in het venster "Trusted Zone" dat verschijnt op de reeks "Add-Select Object-Browse". In het selectievenster kunt u zowel de aan de uitsluitingen toe te voegen map als een apart bestand selecteren. Als u een map selecteert, zorg er dan voor dat het selectievakje naast Inclusief submappen is aangevinkt.

Stap 3

Na bevestiging verschijnt het geselecteerde object in de lijst van de vertrouwde zone. Klik op OK, daarna wordt het aantal geïnstalleerde regels en vertrouwde programma's aangegeven in het instellingenvenster in het gedeelte "Uitsluitingen". Pas de instellingen toe die je hebt gemaakt.

Stap 4

Als u de toegang tot de site wilt deblokkeren, doet u het volgende. Selecteer, net als bij de vorige instructies, het item "Instellingen". Selecteer op het tabblad "Beschermingscentrum" (het verschijnt onmiddellijk, het pictogram heeft de vorm van een groen schild), het menu "Web Antivirus". Nadat u ervoor heeft gezorgd dat het item "Web Anti-Virus inschakelen" is aangevinkt, klikt u op de knop "Instellingen" (onder de schuifregelaar "Beveiligingsniveau").

Stap 5

Selecteer in het venster dat verschijnt het tabblad "Webadressen". Het selectievakje moet zijn aangevinkt in het item "Webverkeer van vertrouwde webadressen niet scannen". Klik op de knop "Toevoegen" en voer het adres van de geblokkeerde site in. Zet het adres zelf aan beide zijden tussen sterretjes, zodat wanneer u naar andere pagina's van deze webbron gaat, deze niet worden geblokkeerd. Het is niet nodig om de naam van de site in te voeren, u kunt een groep adressen in de naam deblokkeren, bijvoorbeeld het woord * torrent *. Bevestig uw acties.

Aanbevolen: