Een Gezicht Invoegen In Een Photoshop-sjabloon

Inhoudsopgave:

Een Gezicht Invoegen In Een Photoshop-sjabloon
Een Gezicht Invoegen In Een Photoshop-sjabloon

Video: Een Gezicht Invoegen In Een Photoshop-sjabloon

Video: Een Gezicht Invoegen In Een Photoshop-sjabloon
Video: Les 018 Photoshop tutorial - Beweegbare beelden in een gezicht plaatsen 2024, April
Anonim

Om de kleding van een inwoner van het tijdperk van Ivan de Verschrikkelijke te passen, is het helemaal niet nodig om naar het theater te gaan en een goed kostuum te eisen van de plaatselijke dressoirs. Er is een veel meer ontspannen optie - zoek de bijbehorende PSD-sjabloon op internet en versier deze met je mooie fysionomie.

Een gezicht invoegen in een Photoshop-sjabloon
Een gezicht invoegen in een Photoshop-sjabloon

instructies:

Stap 1

Start Adobe Photoshop (de auteur gebruikt de Russische versie van CS5) en open twee bestanden: een sjabloon in PSD-formaat (een "Photoshop"-document) en een foto met het gewenste gezicht. Klik hiervoor op "Bestand"> "Openen"> selecteer de benodigde afbeeldingen> "Openen".

Stap 2

Schakel over naar een foto met een gezicht. Selecteer Rechthoekig selectiekader op de werkbalk en teken een kader rond het hoofd. De contour zal de vorm aannemen van de zogenaamde "lopende mieren" - de grenzen van de selectie op de manier van een eenvoudige slingerflikkering afwisselend met zwarte en witte strepen. Selecteer het gereedschap Verplaatsen, klik op het pad en sleep het naar een ander bestand - de PSD-sjabloon.

Stap 3

De standaardsjabloon heeft al verschillende lagen. Tenminste het gezichtsveld en de achtergrond. Iets complexere sjablonen hebben meer dan twee lagen. Dit kunnen uitgesneden hoeden, sjaals, paraplu's en andere items zijn die rond het hoofd te vinden zijn. Verplaats de laag met het uitgesneden gezicht in de tweede stap van de instructie achter vergelijkbare lagen.

Stap 4

Zoek het paneel "Lagen" in de rechterbenedenhoek van het programma, klik op de laag met het gezicht (als het om de een of andere reden niet is geselecteerd) en sleep het onder de aangegeven lagen met extra elementen. Als uw sjabloon alleen een leeg gebied heeft in plaats van de kop, sleept u net onder de hoofdlaag.

Stap 5

Als de afmetingen van het gezicht niet overeenkomen met de sjabloon, kunnen ze worden gewijzigd. Selecteer de gezichtslaag en klik vervolgens op Bewerken> Transformeren> Schalen. Er verschijnt een kader rond het gezicht. Door de zijkanten en hoeken te verplaatsen, correleert u het gezicht met de afmetingen van de sjabloon. Om het frame rond een as te draaien, activeert u de juiste modus: "Bewerken"> "Transformeren"> "Roteren". Pak de rand van het frame vast en draai het in de gewenste richting. Druk op "Enter" om de wijzigingen door te voeren.

Stap 6

Om het resultaat op te slaan, klikt u op "Bestand" en vervolgens op "Opslaan als", in het veld "Bestanden van het type" selecteert u JPEG, specificeert u het pad en klikt u op "Opslaan".

Aanbevolen: