Hoe E-mail Op Een Computer Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe E-mail Op Een Computer Te Verwijderen
Hoe E-mail Op Een Computer Te Verwijderen

Video: Hoe E-mail Op Een Computer Te Verwijderen

Video: Hoe E-mail Op Een Computer Te Verwijderen
Video: how to remove your google account from a computer 2024, Mei
Anonim

Met een elektronische mailbox kunt u informatie uitwisselen met andere gebruikers en bestanden in verschillende formaten verzenden en ontvangen. Als de mailbox niet meer nodig is, kunt u deze eenvoudig verwijderen.

Hoe e-mail op een computer te verwijderen
Hoe e-mail op een computer te verwijderen

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om e-mail op de Yandex. Mail-service te verwijderen. De eerste methode gaat ervan uit dat u alleen de mailbox verwijdert, terwijl alle andere services nog steeds voor u beschikbaar zijn. Log in op uw mailbox met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik op de link "Instellingen". Deze bevindt zich in de rechterbovenhoek van de pagina, direct onder uw mailboxadres.

Stap 2

Een andere optie: klik op de link "Configureren" die zich direct onder de lijst met alle beschikbare mappen aan de linkerkant van de pagina bevindt. U bevindt zich op een pagina, waar bovenaan het pad wordt weergegeven: E-mail -> Instellingen-> Mappen en tags. Ga één niveau omhoog naar de pagina Instellingen.

Stap 3

Zoek op de pagina "Instellingen" het opschrift "Indien nodig kunt u uw mailbox verwijderen" onderaan en klik op het linkwoord "verwijderen" in deze zin. U wordt naar de pagina "E-mailservice verwijderen" geleid. Voer uw wachtwoord in en klik op de knop "Verwijderen".

Stap 4

Een andere methode is geschikt als u uw account op Yandex wilt verwijderen. Start uw browser en log in op de Yandex. Door op uw login bovenaan de pagina te klikken, selecteert u "Paspoort" in het vervolgkeuzemenu. U wordt doorgestuurd naar de pagina "Persoonlijke gegevens".

Stap 5

De lijst met beschikbare acties bevindt zich aan de rechterkant van de pagina. Zoek de inscriptie-link "Account verwijderen" rood gemarkeerd aan het einde van de lijst en klik erop. U wordt naar de pagina "Uw Yandex-account verwijderen" geleid. Scroll naar beneden naar de onderkant van de pagina en voer uw wachtwoord in en klik vervolgens op de knop "Account verwijderen".

Stap 6

Om e-mail van de Mail-service te verwijderen, moet u een speciale interface gebruiken. Log in op het Mail-systeem en ga naar de "Help"-pagina (de link bevindt zich onderaan de pagina). Selecteer uit de lijst het linkitem "Hoe verwijder ik een mailbox die ik niet meer nodig heb?"

Stap 7

Klik op de pagina die wordt geopend op de link "speciale interface" in de zin "Gebruik een speciale interface om een mailbox te verwijderen". Geef (optioneel) de reden voor het verwijderen van de mailbox aan in het eerste vrije veld, vul in het tweede veld (verplicht) uw wachtwoord in en klik op de knop "Verwijderen".

Aanbevolen: