Hoe Een Gewiste Dvd Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Gewiste Dvd Te Herstellen
Hoe Een Gewiste Dvd Te Herstellen
Anonim

Waarschijnlijk kwamen velen in een situatie terecht waarin ze door nalatigheid de benodigde bestanden verwijderden. En als ze van de harde schijf zijn verwijderd, is dit nog steeds niet zo belangrijk, omdat de meeste bestanden kunnen worden hersteld vanuit de prullenbak of een van de vele programma's voor informatieherstel kunnen gebruiken. Het is veel moeilijker wanneer de informatie die u nodig hebt op de optische schijf is opgenomen, maar u deze per ongeluk hebt gewist. Om het in dit geval te herstellen is problematisch, maar nog steeds mogelijk.

Hoe een gewiste dvd te herstellen
Hoe een gewiste dvd te herstellen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - gewiste dvd;
  • - IsoBuster-programma.

instructies:

Stap 1

Om te werken heb je een speciaal programma nodig. In tegenstelling tot toepassingen voor het herstellen van harde schijven, die er in overvloed zijn, zijn er niet zo veel programma's voor het herstellen van informatie van gewiste dvd's. Een van de echt werkende hulpprogramma's heet IsoBuster (gedistribueerd op commerciële basis).

Stap 2

Installeer het programma op uw computer. Plaats de schijf die is gewist in het optische station van uw computer. Start IsoBuster. Selecteer bovenaan het geopende venster het onderdeel "Bestand". Beweeg vervolgens de muiscursor over de dvd, waarna een lijst met extra functies verschijnt. Selecteer in deze lijst "IBP maken". Klik vervolgens op de map waarin het schijfkopiebestand wordt opgeslagen. Daarna begint de procedure om het uit te pakken. Wacht tot deze bewerking is voltooid.

Stap 3

Na voltooiing van de bewerking heeft u een virtuele schijfkopie met de herstelde bestanden. Niets kan volledig of zelfs gedeeltelijk bestandsherstel garanderen. In dit geval hangt alles van veel factoren af. Maar in de meeste gevallen is het op zijn minst gedeeltelijk mogelijk om informatie te herstellen. De originele bestandsnamen kunnen ook worden gewijzigd. Ze kunnen bijvoorbeeld als volgt worden ondertekend: "bestand 1", "bestand 2", enz.

Stap 4

Soms worden bestanden niet automatisch geopend. Vervolgens moeten ze het programma instellen om zelfstandig te openen. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op het bestand, selecteert u vervolgens "Openen met" en vervolgens - het programma dat nodig is om het te openen. Voor een videobestand moet u respectievelijk een videospeler selecteren, voor een tekstbestand - een geschikte editor.

Aanbevolen: