Hoe Een Bestand Op Een Beschadigde Dvd-schijf Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bestand Op Een Beschadigde Dvd-schijf Te Herstellen
Hoe Een Bestand Op Een Beschadigde Dvd-schijf Te Herstellen

Video: Hoe Een Bestand Op Een Beschadigde Dvd-schijf Te Herstellen

Video: Hoe Een Bestand Op Een Beschadigde Dvd-schijf Te Herstellen
Video: Чем почистить DVD CD лазер 2024, Mei
Anonim

Ondanks het bestaan van een grote verscheidenheid aan verwisselbare media (flashdrives, draagbare harde schijven, enz.), is de dvd nog steeds populair. In dit geval kan de informatie die erop is opgenomen verloren gaan, omdat er een risico bestaat dat de schijf beschadigd raakt.

Hoe een bestand op een beschadigde dvd-schijf te herstellen
Hoe een bestand op een beschadigde dvd-schijf te herstellen

Noodzakelijk

Bestand Salvage-programma

instructies:

Stap 1

Als dit je is overkomen, kun je proberen om bestanden op een beschadigde dvd-schijf te herstellen met behulp van een speciaal programma File Salvage, dat gratis is. Download de applicatie van internet en installeer deze op uw computer. Open daarna het programma met behulp van de snelkoppeling die op het bureaublad verschijnt door met de linkermuisknop te dubbelklikken.

Stap 2

De interface van deze applicatie zal voor je verschijnen. Het weerspiegelt het bestandsselectieveld, de regel waarin het kopieerproces zichtbaar is en enkele bedieningsknoppen (kopiëren starten, instellingen selecteren, het programma uitschakelen). Bekijken.

Stap 3

Plaats uw beschadigde schijf in het optische station en wacht tot deze is geladen (als deze niet opstart, is de kans op gegevensherstel erg klein). Het programma toont een lijst met bestanden die erop staan. Selecteer degene die u wilt herstellen en klik vervolgens op de knop Start. Het programma start het proces van het kopiëren van gegevens naar uw computer.

Stap 4

Aan het einde van het werk zal File Salvage u hierover informeren - het kopieerproces zal 100% bereiken. De gedownloade kopie bevindt zich in de map waarin het programma is geïnstalleerd. Als u in eerste instantie de installatielocatie van het programma niet hebt gewijzigd, bevindt het zich in het gedeelte Programmabestanden van het besturingssysteem. U kunt het opslagpad van de toepassing controleren door met uw muis over de snelkoppeling te gaan. Het pad naar dit programma verschijnt in een pop-upvenster.

Stap 5

De verwerkingssnelheid van bestanden is afhankelijk van veel factoren, waaronder de mate van beschadiging van de dvd-schijf. Ook speelt de grootte van het document dat u probeert te herstellen een belangrijke rol. Een kenmerk van File Salvage is dat het verschillende algoritmen gebruikt om de benodigde informatie te extraheren. Het heeft ook een functie die het kopieerproces kan uitstellen en op elk gewenst moment kan starten.

Aanbevolen: