Een Gewiste Schijf Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Gewiste Schijf Herstellen
Een Gewiste Schijf Herstellen

Video: Een Gewiste Schijf Herstellen

Video: Een Gewiste Schijf Herstellen
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, Mei
Anonim

Wees niet ontmoedigd als u per ongeluk uw harde schijfpartitie hebt verwijderd of geformatteerd. In de meeste gevallen kunnen verloren gegevens vrij snel worden hersteld. Alleen bij tekstbestanden kunnen problemen ontstaan.

Een gewiste schijf herstellen
Een gewiste schijf herstellen

Noodzakelijk

  • - Acronis Disk Director;
  • - Eenvoudig herstel.

instructies:

Stap 1

Gebruik het programma Acronis Disk Director Suite om een verwijderde harde schijfpartitie te herstellen. Het wordt aanbevolen om de nieuwste versies van het hulpprogramma te gebruiken. Installeer dit programma en voer het uit.

Stap 2

Zoek het menu Beeld op de werkbalk en vouw het uit. Selecteer de optie Handmatige modus. Onderzoek nu de status van de harde schijf en zoek het niet-toegewezen gebied waar de schijfpartitie eerder bestond. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Geavanceerd". Selecteer de optie Herstel in het vervolgkeuzemenu.

Stap 3

Nadat u een nieuw venster hebt geopend, vinkt u het vakje naast het item "Handmatig" aan en klikt u op de knop "Volgende". Geef in het volgende venster de volledige zoekmethode op en klik op de knop "Volgende".

Stap 4

Vervolgens start automatisch het zoeken naar eerder bestaande rubrieken. Selecteer de lokale schijf die u hebt verwijderd en klik op de knop "Volgende". Ga nu naar het menu "Bewerkingen" op de programmawerkbalk. Selecteer Uitvoeren.

Stap 5

Dit opent een nieuw venster "Pending Operations". Controleer nogmaals zorgvuldig de opties voor partitieherstel. Als alle gegevens correct zijn opgegeven, klikt u op de knop "Doorgaan".

Stap 6

Wacht terwijl het programma de vorige versie van de partitie herstelt. Sluit het programma na het voltooien van de procedure.

Stap 7

Ga nu verder met het herstellen van uw verloren bestanden (indien aanwezig). Installeer Easy Recovery en voer het uit. Zoek het item Gegevensherstel in de linkerkolom van het menu dat wordt geopend en ga ernaartoe.

Stap 8

Selecteer in het nieuwe menu het menu Format Recovery. Selecteer de onlangs herstelde harde schijfpartitie, selecteer de optie Alle bestanden en klik op Volgende.

Stap 9

Nadat u het zoeken naar verwijderde bestanden hebt voltooid, selecteert u de bestanden die u wilt herstellen en klikt u op Volgende. Selecteer de map waarin de herstelde bestanden worden opgeslagen, klik op de knop Volgende en wacht tot het herstelproces is voltooid.

Aanbevolen: