Hoe Aandrijving C Op Aandrijving D . Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Aandrijving C Op Aandrijving D . Aan Te Sluiten
Hoe Aandrijving C Op Aandrijving D . Aan Te Sluiten

Video: Hoe Aandrijving C Op Aandrijving D . Aan Te Sluiten

Video: Hoe Aandrijving C Op Aandrijving D . Aan Te Sluiten
Video: Vervanging van de motorkapslotkabel Slavuta, Dana, ZAZ, Tavria, Tavria Nova 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende manieren om de huidige status van een harde schijf te wijzigen. Zelfs voor het eenvoudig samenvoegen van meerdere secties in één gebied, hoeft u geen extra hulpprogramma's te gebruiken.

Hoe aandrijving C aan te sluiten op aandrijving D
Hoe aandrijving C aan te sluiten op aandrijving D

Noodzakelijk

Partitie Beheerder

instructies:

Stap 1

Probeer eerst de standaardprogramma's van het Windows-besturingssysteem te gebruiken. Open het configuratiescherm en ga naar het menu "Systeem en beveiliging". Selecteer het submenu "Beheer" en open het.

Stap 2

Open Schijfbeheer. Selecteer een van de harde schijfpartities die zullen deelnemen aan het verbindingsproces. Klik erop met de rechtermuisknop en selecteer "Volume verwijderen".

Stap 3

Herhaal de bovenstaande bewerking voor het tweede gedeelte. Klik nu op de knop "Volume maken". Specificeer de bestandssysteemindeling en de grootte van de toekomstige partitie. Houd er rekening mee dat deze bewerking niet kan worden uitgevoerd op de systeempartitie. Alle bestanden op beide schijven worden verwijderd.

Stap 4

Als u deze bewerking moet uitvoeren zonder gegevens te verliezen, of als de systeemschijf deelneemt aan het samenvoegproces, gebruik dan een speciaal hulpprogramma. Paragon partitiemanager downloaden.

Stap 5

Installeer deze applicatie op uw computer en herstart uw besturingssysteem. Start Partitiebeheer. Activeer het item "Geavanceerde gebruikersmodus".

Stap 6

Open het tabblad "Wizards" op de programmawerkbalk. Ga naar het menu "Extra functies" en klik op het item "Samenvoegen van secties".

Stap 7

Klik op de knop "Volgende" om naar de sectie-instellingen te gaan. Specificeer twee stations, in dit geval zijn het stations C en D. Klik op de knop "Volgende".

Stap 8

Er verschijnt een venster met de waarschuwing dat u een niet-systeempartitie samenvoegt met een systeempartitie. Klik op de knop "Ja" om door te gaan. Er wordt een venster geopend met de status van de harde schijfpartities voor en na het samenvoegen. Klik volgende".

Stap 9

Klik op de knop "Voltooien" om de instellingen toe te passen. Om het proces van het samenvoegen van secties te starten, klikt u op de knop "In behandeling zijnde wijzigingen toepassen".

Aanbevolen: