Hoe Luidsprekers Op Een Computer Aan Te Sluiten

Hoe Luidsprekers Op Een Computer Aan Te Sluiten
Hoe Luidsprekers Op Een Computer Aan Te Sluiten

Video: Hoe Luidsprekers Op Een Computer Aan Te Sluiten

Video: How to connect speaker to a pc / Desktop computer 2022, September
Anonim

Het aansluiten van gewone luidsprekers op een computer brengt in de regel geen bijzondere problemen met zich mee. Maar het aansluiten van een luidsprekersysteem kent een aantal moeilijkheden en verschillende oplossingen. Voor een succesvolle verbinding dient u vertrouwd te raken met de technische mogelijkheden van de geluidskaart.

Hoe luidsprekers op een computer aan te sluiten
Hoe luidsprekers op een computer aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Bepaal hoeveel ingangen of aansluitingen uw computergeluidskaart heeft. Afhankelijk hiervan kunt u de luidsprekers aansluiten op uw computer. Als u besluit luidsprekers "5 en 1" aan te sluiten, worden meerdere aansluitingen gebruikt.

Stap 2

Neem de signaalkabel van de luidsprekers (groen).

Stap 3

Sluit de kabel aan op de audio-uitgang (groen) aan de achterkant van de systeemeenheid.

Stap 4

Zet uw computer aan.

Stap 5

Sluit de luidsprekers aan en controleer het geluid. Als er geen geluid is, ga dan naar het bedieningspaneel. Zoek Geluiden en audioapparaten en schakel deze in onder Geluid.

Stap 6

Pas het volume aan.

Stap 7

Controleer op meerkanaalsondersteuning voor uw computergeluidskaart als u een 5 en 1 luidsprekersysteem wilt aansluiten. Om speakers op een computer aan te sluiten, heb je idealiter 7 aansluitingen nodig: line-in, line-out, microfoon, achterspeakers, subwoofer en twee digitale audio-uitgangen. Maar als de computer niet modern genoeg is, kun je het speakersysteem op andere manieren aansluiten.

Stap 8

Sluit de kabels aan op de juiste connectoren (zie de kleuren) op de volumeregelingsmodule.

Stap 9

Sluit de voeding, luidsprekers, subwoofer aan en let daarbij op de polariteit van de connectoren. Als gevolg hiervan moeten alle connectoren op de module zijn ingeschakeld.

Stap 10

Sluit de kabels aan op de connectoren op de computer volgens de kleuren (groen, blauw of zwart, oranje of geel). Deze oplossing zal onhandig zijn als u in de toekomst een microfoon op uw computer moet aansluiten. Dan moet je het hele speakersysteem uitzetten.

Stap 11

Sluit de kabel van de voorluidspreker aan op de groene uitgang. Sluit de kabel van de achterluidspreker aan op de blauwe connector. Subwoofer kabel naar de roze ingang waar soms een microfoon op wordt aangesloten.

Stap 12

Stel uw computer in door de 6-kanaalsmodus te selecteren.

Populair per onderwerp