Hoe USB Aan De Voorkant Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe USB Aan De Voorkant Aan Te Sluiten
Hoe USB Aan De Voorkant Aan Te Sluiten

Video: Hoe USB Aan De Voorkant Aan Te Sluiten

Video: Hoe USB Aan De Voorkant Aan Te Sluiten
Video: Xiaomi Air Pump - Deel 1/2 'Spul u0026 Gebruik' 2024, April
Anonim

De USB-poort op het voorpaneel van de behuizing van de systeemeenheid is al lang bekend bij gebruikers, wat het werkgemak vergroot. Hiermee kunt u snel randapparatuur aansluiten (en loskoppelen) zonder toegang tot de achterkant van de systeemeenheid, die vol zit met draden en connectoren. De USB-poort op het voorpaneel moet echter zijn aangesloten op het moederbord voor een goede werking.

Hoe USB aan de voorkant aan te sluiten
Hoe USB aan de voorkant aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Het eerste dat u moet doen, is toegang krijgen tot het moederbord van uw computer. Schakel de stroom uit en open de systeemeenheid (hiervoor moeten meestal twee tot vier bouten worden losgedraaid). De details van deze procedure zijn sterk afhankelijk van de fabrikant en het model van uw systeemeenheid.

Stap 2

Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw moederbord (of kijk gewoon van dichterbij) en zoek de USB-interfaceconnector (meestal een negen-pins) op het bord, met het label USB 1 (of 2, of 3, enzovoort).

Stap 3

Let op de draden die uit de voorkant van uw behuizing komen. Onder hen (en de meeste zullen waarschijnlijk al zijn aangesloten als de computer in goede staat is) vindt u een connector met het label "USB" (wat logisch is) en komt idealiter overeen met de pinconnector die u eerder op het moederbord vond. Sluit het aan.

Stap 4

Zet de behuizing weer in zijn oorspronkelijke vorm, zet de computer aan en probeer een apparaat op de frontconnector aan te sluiten. Als je alles goed hebt gedaan, zou de connector moeten werken.

Aanbevolen: