Een Mod Voor Oblivion Installeren

Inhoudsopgave:

Een Mod Voor Oblivion Installeren
Een Mod Voor Oblivion Installeren

Video: Een Mod Voor Oblivion Installeren

Video: Een Mod Voor Oblivion Installeren
Video: Oblivion Mod Install Guide (2020) - MADE SIMPLE! 2024, April
Anonim

The Elder of Scrolls: Oblivion is een van de meest iconische games van onze tijd. De diversiteit van haar wereld is opvallend tot in de kern, en het aantal mogelijkheden dat in het spel wordt geboden lijkt gewoon ondenkbaar. Desondanks is er een groot aantal mods uitgebracht voor de game die zullen helpen de gameplay te diversifiëren en er iets nieuws aan toe te voegen.

Mod die katten aan het spel toevoegt
Mod die katten aan het spel toevoegt

Noodzakelijk

  • - OBMM-programma;
  • - archiver;
  • - gedownloade mod;
  • - geïnstalleerd spel.

instructies:

Stap 1

Na het downloaden van de benodigde mod op internet, zou je naar de extensie moeten kijken. Als deze mod een archiefextensie heeft (.rar,.7z,.ace,.zip), dan moet je deze eerst uitpakken in een willekeurige map. Om dit te doen, opent u het gedownloade bestand met een willekeurige archiefbeheerder (bijvoorbeeld WinRAR) en selecteert u het item "Uitpakken". Na het uitpakken van de bestanden, zou u moeten zien welke bestanden aanwezig zijn in de gemaakte map. Soms vindt u een readme.txt-bestand, dat meestal alle problemen en complexiteiten van het installatieproces beschrijft, en ook hoe u ze kunt vermijden.

Stap 2

Vervolgens moet je alle bestanden naar de gamemap verplaatsen, naar de Data-map. Daarna wordt de standaard gameloader gestart en worden de nodige wijzigingen uit de lijst geselecteerd (indien mogelijk). Als het bestand de.omod-machtiging heeft, moet u het OBMM-programma installeren, wat het installatieproces aanzienlijk vereenvoudigt verschillende toevoegingen aan het spel. Na installatie worden alle benodigde mods in de hoofdmap van het spel geplaatst, in de map "obmm / mods". De OBMM wordt vervolgens gestart, de gewenste wijzigingen worden gemarkeerd en de knop Activeren wordt ingedrukt. Als er patches ongedaan gemaakt moeten worden, dan kan dit door nogmaals op deze knop te drukken en alle gewijzigde bestanden worden verwijderd.

Aanbevolen: