Een Stuurprogramma Voor Een Webcam Installeren A

Een Stuurprogramma Voor Een Webcam Installeren A
Een Stuurprogramma Voor Een Webcam Installeren A

Video: Een Stuurprogramma Voor Een Webcam Installeren A

Video: How to Download Webcam Driver on Windows 10 (2020) 2022, September
Anonim

De meeste moderne laptops hebben ingebouwde webcams en er zijn camera's beschikbaar voor vaste computers die apart kunnen worden aangeschaft. Aangezien videotelefoniediensten zich de laatste jaren snel ontwikkelen, zijn de aanwezigheid van een camera en de bedienbaarheid ervan essentieel voor de gebruiker. Vaak werkt een webcam niet correct vanwege een storing in het stuurprogramma. U kunt dit probleem zelf oplossen.

Een stuurprogramma voor een webcam installeren a
Een stuurprogramma voor een webcam installeren a

Het is nodig

  • - een computer;
  • -Webcam;
  • - speciale software.

instructies:

Stap 1

Bepaal je webcammodel. Dit is eenvoudig te doen als u het apparaat zelf bij een gecertificeerde dealer heeft gekocht en beschikt over de juiste technische documentatie. Als u de camera apart van uw computer aanschaft, zorg er dan voor dat u de installatieschijf met de juiste stuurprogramma's meestuurt.

Stap 2

Als u het model van de camera niet weet, sluit deze dan aan, ga vervolgens naar Apparaatbeheer op uw computer, zoek de camera en ga naar de eigenschappen ervan. In Manager kan de webcam worden weergegeven als een USB-videoapparaat, mediacontroller of beeldverwerkingsapparaat. Meestal wordt de camera aangesloten op de interne USB-bus.

Stap 3

Sluit uw webcam aan op uw computer en activeer deze. Steek hiervoor de aansluitkabel in een beschikbare USB-poort. Het systeem zal u vragen een opstartbare schijf te plaatsen en de software te installeren om de webcam correct te laten werken. Als de camera na installatie niet direct wordt gevonden in de lijst met apparaten, ga dan verder met het installeren van de stuurprogramma's.

Stap 4

Plaats de schijf met stuurprogrammasoftware in de diskettedrive van uw computer en start deze. Voer de geboden opdrachten uit bij het laden van de schijf zonder de parameters te wijzigen. Het systeem zal de stuurprogramma's automatisch op uw computer installeren. Als de installatie zonder toezicht niet start, start u deze door op het bestand setup.exe of een ander uitvoerbaar bestand in de map met stuurprogramma's te klikken.

Stap 5

Start je computer opnieuw op. Wanneer het systeem opnieuw opstart, verschijnt er een melding dat het apparaat in de vorm van een webcam met succes is geïnstalleerd en klaar is voor actie.

Stap 6

Om stuurprogramma's handmatig te installeren wanneer ze zijn bijgewerkt, gaat u naar Apparaatbeheer, gaat u naar het gedeelte "Eigenschappen" en het tabblad "Stuurprogramma". Klik hier op de knop "Bijwerken" en weiger vervolgens om automatisch naar stuurprogramma's te zoeken. Om de software-installatie te voltooien, specificeert u de drivermap voor uw webcam en klikt u op Volgende.

Populair per onderwerp