Hoe Een Koeler In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Koeler In Te Stellen
Hoe Een Koeler In Te Stellen

Video: Hoe Een Koeler In Te Stellen

Video: Hoe Een Koeler In Te Stellen
Video: Hoe kan ik mijn Gamko koeling waterpas stellen 2024, Mei
Anonim

Als u geïnteresseerd bent in de juiste instelling van de koeler en zijn waarden, gebruik dan het programma voor het regelen van de werking van de ventilatoren - Speed Fan. Dit programma is volledig gratis en vrij beschikbaar op internet. Hiermee kunt u alle temperatuursensoren op uw computer bijhouden. Daarom installeren de meeste pc-gebruikers die belang hechten aan de constante werking van hun fans dit programma.

Hoe een koeler in te stellen
Hoe een koeler in te stellen

Noodzakelijk

Snelheid Fan-software

instructies:

Stap 1

Een groot aantal parameters is beschikbaar voor wijziging in de programma-instellingen. In de regel zijn alle standaardinstellingen optimaal. In de instellingen kunt u de namen van harde schijven, ventilatoren, enz. Standaard krijgen ze dezelfde waarden toegewezen, die alleen in het laatste cijfer verschillen.

Stap 2

Het is raadzaam om alle apparaten die niet worden gebruikt, maar worden weergegeven, uit het hoofdvenster te verwijderen. Om de snelheid van meerdere koelers te regelen, hoeft u alleen maar de minimale (minimale waarde) en maximale (maximale waarde) waarden op te geven. Opgemerkt moet worden dat de snelheidsregeling niet alleen te danken is aan het programma, maar ook aan de functies van het moederbord. Als uw moederbord geen ventilatorsnelheidsregeling ondersteunt, kan dit niet via het programma worden gedaan.

Stap 3

Probeer de ventilatorsnelheden te verlagen en kijk hoe de temperatuur verandert op de processor en harde schijven. Zodra er rode opwaartse pijlen verschijnen naast de temperaturen van de interne apparaten, moeten de ventilatorsnelheidswaarden worden toegevoegd. De belangrijkste taak is om de gemiddelde waarde te vinden waarbij de temperatuur optimaal zal zijn. Houd er rekening mee dat bij het starten van sommige processen apparaten worden opgewarmd. Bijvoorbeeld het starten van een grafische of muziekeditor, evenals videogames.

Aanbevolen: