Kaspersky-updates Opslaan

Inhoudsopgave:

Kaspersky-updates Opslaan
Kaspersky-updates Opslaan

Video: Kaspersky-updates Opslaan

Video: Kaspersky-updates Opslaan
Video: How to update installed applications with Kaspersky Internet Security 19 2024, Mei
Anonim

Downloadbare updates voor Kaspersky Anti-Virus kunnen worden verkregen in de map waarin ze tijdens het downloaden zijn opgeslagen en op een andere computer zijn geplaatst. Dit wordt meestal gedaan om verkeer te besparen, in geval van verbindingsproblemen, het opnieuw installeren van het besturingssysteem, enz.

Kaspersky-updates opslaan
Kaspersky-updates opslaan

instructies:

Stap 1

Start Kaspersky Anti-Virus. Open het hoofdvenster van het programma en ga verder naar de instellingen. Open in het menu dat reageert op de update-opties het tabblad "Geavanceerd".

Stap 2

Vink in de kolom van de instellingen voor de distributie van updates het vakje "Updates naar map kopiëren" aan. Klik op de knop "Bladeren", selecteer de map waar uw antivirusdatabases naartoe worden gekopieerd. U kunt alle verwisselbare media vooraf aansluiten op uw pc, zodat u de kopieerbewerking niet twee keer hoeft te herhalen.

Stap 3

Nadat u het antivirussysteem op een andere computer hebt geïnstalleerd, opent u eenvoudig de update-instellingen en gaat u naar het tabblad van hun bron in het geopende venster. Selecteer het item om een nieuwe toe te voegen, klik op de knop "Bladeren" en specificeer het pad naar uw verwisselbare media met de bijgewerkte antivirusdatabases, selecteer de map met deze en klik op de knop "OK".

Stap 4

Schakel de optie Kaspersky Lab-updateservers in het menu in. Pas de wijzigingen toe, werk de antivirusdatabases van Kaspersky bij. Vervang ook het item van de updatebron door de juiste.

Stap 5

Gebruik ook een alternatieve manier om de antivirusdatabases op te slaan. Ga naar "Mijn Computer". Open uw lokale schijf en ga naar de map Program Files / Kaspersky Lab / Kaspersky Administration Kit / Share / Updates. Kopieer alle bestanden en mappen van daaruit naar een verwisselbare schijf.

Stap 6

Voer daarna de instelling uit op precies dezelfde manier als in punt 3. In zeldzame gevallen doen zich problemen voor met deze kopieermethode, dus het is beter om indien mogelijk de eerste te gebruiken. Ook is incompatibiliteit van bases van verschillende softwareversies vrij waarschijnlijk, het is het beste om over compatibiliteit te lezen op de officiële website van het laboratorium.

Aanbevolen: