Instellingen Opslaan Bij Het Opnieuw Installeren Van Windows

Inhoudsopgave:

Instellingen Opslaan Bij Het Opnieuw Installeren Van Windows
Instellingen Opslaan Bij Het Opnieuw Installeren Van Windows

Video: Instellingen Opslaan Bij Het Opnieuw Installeren Van Windows

Video: Windows 10: herstelopties 2022, November
Anonim

Als u het systeem opnieuw installeert, worden altijd alle gegevens op de computer gewist. Om ze niet kwijt te raken en dus geen tijd te verspillen aan het vervolgens herstellen van bestanden en het implementeren van instellingen, moet u alle informatie naar een apart medium kopiëren.

Instellingen opslaan bij het opnieuw installeren van Windows
Instellingen opslaan bij het opnieuw installeren van Windows

Het is nodig

  • - een drager met het juiste volume;
  • - Niksaver, Drivers Genius Pro of MyDrivers Backup-programma's

instructies:

Stap 1

Bepaal de hoeveelheid opslagmedium die als back-upopslag wordt gebruikt. Als de hoeveelheid data op de computer klein is, dan is een flashkaart of schijf geschikt voor opslag. Als de hoeveelheid gegevens groot is, gebruik dan een andere harde schijf of koop een grotere verwisselbare schijf.

Stap 2

Sla de stuurprogramma's op die op het systeem zijn geïnstalleerd. Ze bevinden zich in de Windows-map van de systeemschijf, in de Inf, System-submappen (extensies.drv,.vxd,.dll), System32 (Drivers-map,.sys- en.dls-bestanden), Help (voor helpbestanden). Er is een Driver Genius Pro-toepassing die automatisch uw systeem en geïnstalleerde stuurprogrammagegevens scant en u vervolgens helpt deze naar verwisselbare media te kopiëren. Een alternatief en eenvoudiger programma is MyDrivers Backup.

Stap 3

Gebruik het programma om de gegevens op te slaan. Hiervoor is Niksaver zeer geschikt, die de gegevens van alle in het systeem geïnstalleerde software zal kopiëren. Selecteer in het linkerdeel van het programmavenster de instellingen die u wilt opslaan. Lettertypemappen, internetinstellingen, browserbladwijzers, cookies, systeemregistratiegegevens worden gekopieerd.

Stap 4

Om alle gegevens van Skype op te slaan, is er een Skype Backup Tool waarmee u de profielen van het programma kunt opslaan. Standaard bevinden alle Skype-instellingen zich in de submap Toepassingsgegevens van de gebruikersmap (C: Documenten en instellingen). Het volstaat om de Skype-map naar het gewenste medium te kopiëren.

Stap 5

Als er games op het systeem zijn geïnstalleerd, kunt u uw prestaties opslaan. De meeste spellen gebruiken aparte bestanden om op te slaan, die zich ofwel in de map van het spel zelf of in de map "Mijn documenten" bevinden. De opslagbestanden worden opgeslagen in de submappen Opslaan en Opgeslagen van de hoofdmap Data. Als u spelerbestanden moet kopiëren, bevinden deze zich in de spelermappen van de overeenkomstige map.

Populair per onderwerp