Een Kaspersky-licentie Opslaan

Inhoudsopgave:

Een Kaspersky-licentie Opslaan
Een Kaspersky-licentie Opslaan

Video: Een Kaspersky-licentie Opslaan

Video: Een Kaspersky-licentie Opslaan
Video: Kaspersky Total Security 2021 License KEY to 2024 | License Key 100% Working 2024, Mei
Anonim

Heel vaak wordt in veel antivirusprogramma's de licentiesleutel als een apart bestand op de harde schijf opgeslagen in de map van het geïnstalleerde programma. In dit geval wordt de licentie opgeslagen door deze eenvoudig te kopiëren. Alles ziet er een beetje ingewikkelder uit in het antivirussysteem van Kaspersky.

Een Kaspersky-licentie opslaan
Een Kaspersky-licentie opslaan

instructies:

Stap 1

Als je toegang hebt tot internet, open dan een browser en plak het adres https://activation.kaspersky.com/ru/ in de adresbalk. Als u de instructies volgt, ontvangt u een nieuwe sleutel voor het gebruik van Kaspersky Anti-Virus op basis van de oude nadat u deze opnieuw hebt geïnstalleerd. Om dit te doen, moet u de gegevens zorgvuldig in de daarvoor bestemde velden invoeren.

Stap 2

Als er geen netwerkverbinding voor u beschikbaar is, gebruikt u een alternatieve methode voor het overbrengen van programmagegevens via het register van het Windows-besturingssysteem. Voordat u Kaspersky Anti-Virus van uw computer verwijdert, opent u het item Uitvoeren via het menu Start. U ziet een klein venster met een lege regel op uw scherm, typ Regedit erin en druk op Enter.

Stap 3

In het register-editorvenster dat aan de linkerkant verschijnt, opent u de map HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Microsoft / SystemCertificates / SPC en slaat u deze op in een aparte map op uw computer of verwisselbare media als een Windows-registerbestand.

Stap 4

Zoek de map HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / KasperskyLab / LicStorage en herhaal exact dezelfde stappen als beschreven in de vorige paragraaf. Let op het formaat, beide bestanden moeten een.reg-waarde achter de naam hebben.

Stap 5

Installeer het besturingssysteem opnieuw op uw computer, installeer het Kaspersky Anti-Virus-distributiepakket dat de vorige keer is geïnstalleerd, breng al deze wijzigingen aan in het nieuwe Windows-register. Deze bewerking kan ook worden uitgevoerd als u de antivirus op een andere computer wilt gebruiken, gebruik in dit geval verwisselbare media. Wees echter voorzichtig, de gewenste voorwaarde zijn dezelfde besturingssystemen. Anders start de antivirus mogelijk gewoon niet.

Aanbevolen: