Een Sleutel Van Kaspersky Opslaan

Inhoudsopgave:

Een Sleutel Van Kaspersky Opslaan
Een Sleutel Van Kaspersky Opslaan

Video: Een Sleutel Van Kaspersky Opslaan

Video: Een Sleutel Van Kaspersky Opslaan
Video: Kaspersky Total Security 2021 License KEY to 2024 | License Key 100% Working 2024, Mei
Anonim

Wanneer u het besturingssysteem opnieuw installeert, moeten alle toepassingen die op de computer stonden opnieuw worden geïnstalleerd. Dit geldt ook voor antivirusprogramma's, waaronder Kaspersky Anti-Virus. Maar hoe kunt u de licentiesleutel opslaan als de licentie op het moment van herinstallatie nog niet is verlopen?

Een sleutel van Kaspersky opslaan
Een sleutel van Kaspersky opslaan

Het is nodig

  • Een computer;
  • Kaspersky Anti-Virus installatiebestand;
  • Internet toegang;
  • vaardigheden in het installeren en configureren van programma's;
  • antivirus-activeringscode inbegrepen in het pakket;
  • persoonlijk nummer en wachtwoord van de klant

instructies:

Stap 1

In tegenstelling tot sommige andere antivirusprogramma's, bijvoorbeeld DrWeb, slaat Kaspersky Anti-Virus de sleutel niet op als een apart bestand, dat eenvoudig kan worden gekopieerd en opgeslagen voordat het opnieuw wordt geïnstalleerd. Om de licentie te blijven gebruiken nadat u de antivirus opnieuw hebt geïnstalleerd, gaat u naar de pagin

Stap 2

Voer uw registratiegegevens in de daarvoor bestemde velden in: activeringscode, klantnummer en wachtwoord, code uit de afbeelding en klik op "Volgende". Er wordt een nieuwe sleutel naar u verzonden, waarmee u de antivirus kunt blijven gebruiken.

Stap 3

Als u geen internettoegang heeft, kunt u uw antivirusregistratiegegevens overdragen via het Windows-register. Om dit te doen, voert u, voordat u het systeem en de antivirus opnieuw installeert, vanaf de opdrachtregel van het menu Start de opdracht Regedit uit. Om dit te doen, klikt u met de linkermuisknop op de knop "Start" in de taakbalk, vervolgens op de regel "Uitvoeren" en voert u "Regedit" in het geopende venster in. Zoek de registertakken "HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftSystemCertificatesSPC" en "HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREKasperskyLabLicStorage" en sla ze op als registerbestanden (reg-bestanden).

Stap 4

Nadat u het besturingssysteem opnieuw hebt geïnstalleerd, voegt u de gegevens uit deze bestanden toe aan het register en installeert u Kaspersky Anti-Virus pas daarna opnieuw.

Aanbevolen: