Kaspersky-databases Opslaan

Inhoudsopgave:

Kaspersky-databases Opslaan
Kaspersky-databases Opslaan

Video: Kaspersky-databases Opslaan

Video: Kaspersky-databases Opslaan
Video: Касперский: Базы давно не обновлялись. Решение 2024, Mei
Anonim

In veel lokale netwerken, persoonlijk of openbaar, worden de antivirusdatabases niet door elke computer afzonderlijk bijgewerkt, maar slechts door één, namelijk de updateserver. Door de databases voor zijn eigen antivirusprogramma bij te werken, slaat de computer de gedownloade gegevens op in een gedeelde map. Het is vrij eenvoudig om een dergelijke databaseopslag in Kaspersky Anti-Virus te implementeren.

Kaspersky-databases opslaan
Kaspersky-databases opslaan

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet;
  • - ruimte op de harde schijf.

instructies:

Stap 1

Open het Kaspersky Anti-Virus-venster. Klik op "Instellingen" in de bovenhoek van het scherm. Zoek in het linkerdeel van het instellingenvenster het item "Update" (het is gemarkeerd met een klein wereldbolpictogram) en klik erop met de muisknop. Zoek in het midden van het scherm met update-instellingen het gedeelte 'Geavanceerd'. Vink het vakje aan naast "Updates kopiëren naar map" en klik op de knop "Bladeren" rechts ervan. Een venster voor het selecteren van een map voor het opslaan van databases wordt geopend.

Stap 2

Geef de locatie op voor het opslaan van Kaspersky antivirusdatabases door deze te selecteren in de lijst met mappen op de harde schijf of door deze handmatig in de regel onder de lijst te typen. Zorg ervoor dat er voldoende vrije ruimte is in deze sectie, aangezien deze map na verloop van tijd behoorlijk groot zal worden. In de regel kunt u een speciale lokale schijf maken die verantwoordelijk is voor databases voor software van Kaspersky. Dit is handig in gevallen waarin u gegevens moet vergelijken of een systeemherstel moet uitvoeren.

Stap 3

Klik op "OK" om uw keuze te bevestigen en nogmaals op "OK" om het instellingenvenster te sluiten. Ga naar het gedeelte "Update" en klik op de knop "Update uitvoeren". U hoeft deze map alleen te delen met lokale netwerkgebruikers. Dit kan worden gedaan door met de rechtermuisknop op de map te klikken en "Toegang" te selecteren in het vervolgkeuzemenu.

Stap 4

Zo kunt u eenvoudig verschillende databases met antivirussoftware van Kaspersky opslaan. Het is ook vermeldenswaard dat de meest optimale bescherming van een personal computer is om de virusdatabases minstens meerdere keren per week bij te werken. In de toekomst zult u geen problemen hebben met dergelijke operaties.

Aanbevolen: