Hoe Admin Skins Op De Server Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Admin Skins Op De Server Te Zetten
Hoe Admin Skins Op De Server Te Zetten

Video: Hoe Admin Skins Op De Server Te Zetten

Video: Hoe Admin Skins Op De Server Te Zetten
Video: How to get any character skin in your MTA:SA server 2024, Mei
Anonim

Als je je eigen gameserver voor Counter Strike hebt geïnstalleerd, kun je je eigen skins erop installeren om het uiterlijk van de personages te veranderen. Op internet kunt u verschillende skins vinden die u gratis kunt downloaden.

Hoe admin skins op de server te zetten
Hoe admin skins op de server te zetten

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - CS-server.

instructies:

Stap 1

Open de map van de gameserver om de installatie op de server voor te bereiden, ga naar de map Server / cstrike, open vervolgens de map / cfg / mani_admin_plugin en maak daarin een nieuwe map met de naam Skins. Ga er vervolgens naar toe om de installatie van skins te voltooien. Maak er twee nieuwe mappen in met de naam Admin_Ct en Admin_t. Maak twee tekstdocumenten met vergelijkbare namen.

Stap 2

Installeer de skin op de server, download hiervoor het archief met de skin van uw keuze, bijvoorbeeld van de site https://css-pro.ru/load/vse_dlja_serverov_css_i_srcds/skiny_igrokov_i_adminov/19. Kopieer het naar uw servermap. Open het instructiebestand uit het archief. Het moet het pad naar de huid bevatten.

Stap 3

Maak een skull.txt-bestand in de servermap Server / cstrike / cfg / mani_admin_plugin / skins / admin_t of admin_ct (afhankelijk van voor wie je de skin installeert). Schrijf de paden naar de skin in dit bestand, ze zijn te vinden in het bestand met instructies. Ga vervolgens naar de map Server / cstrike / cfg / mani_admin_plugin / skins, schrijf het volgende in de tekstbestanden die je hebt gemaakt: "Skinnaam" skull.txt.

Stap 4

Volg deze stappen om de installatie van skins op de gameserver in te schakelen. Ga naar de server / cstrike / cfg map, open het mani_server.cfg bestand met Kladblok. Zoek de regel mani_skins_admin en stel deze in op 1 om de selectie van een skin mogelijk te maken bij het invoeren van een opdracht. Om de optie voor het downloaden van skins voor clients in te schakelen, stelt u de waarde in op 1 in de parameter mani_skins_auto_download.

Stap 5

Pak het gedownloade archief uit met de skin om het op uw server te installeren, kopieer de materialen, cfg, modellenmappen ervan naar de cstrike-map op uw server met een vervanging. Open het bestand mani_server.cfg, zoek de regel mani_skins_public erin en schrijf de waarde 1 in om de toegang van de spelers tot gedeelde skins in te stellen. Om skins op de server voor bots te gebruiken, stelt u 1 in in de parameter mani_skins_random_bot_skins. De installatie van de skin op de server is nu voltooid.

Aanbevolen: