Hoe Myac Op Uw Server Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Myac Op Uw Server Te Zetten
Hoe Myac Op Uw Server Te Zetten

Video: Hoe Myac Op Uw Server Te Zetten

Video: Hoe Myac Op Uw Server Te Zetten
Video: Zo los je DNS__PROBE_FINISHED_NXDOMAIN op in Chrome 2024, April
Anonim

Het installeren van MyAC is een van de meest effectieve manieren om uw server te beschermen tegen gewetenloze cheaters. Een van de voordelen van MyAC is dat je de speler niet alleen kunt blokkeren door sneltoetsen te gebruiken, maar over het algemeen bij het starten van de cheat.

Hoe myac op uw server te zetten
Hoe myac op uw server te zetten

Het is nodig

  • - myAC-server;
  • - myAC-client

instructies:

Stap 1

Download het anti-cheat archief. Het is belangrijk dat het de laatste versie is. Dit zorgt voor maximale serverbescherming. Nieuwere versies van MyAC zijn minder kwetsbaar.

Stap 2

Pak het gedownloade archief uit. Ga naar de CLIENT-directory, open het bestand "config.ini" met Kladblok.

Stap 3

Vervang de waarde van de variabele "Naam" door de servernaam ("Naam = Servernaam"). Voer in de variabele "Adres" het IP-adres in van de server waarop u de anti-cheat wilt uitvoeren. Voer alle adressen in van de gameservers die moeten worden beschermd in de variabele "Servers", gescheiden door komma's.

Stap 4

Als het nodig is om MyAC op een andere poort uit te voeren (bijvoorbeeld als je eerder een andere anti-cheat had), geef dan in de Address-variabele naar het gespecificeerde IP-adres na de dubbele punt de juiste waarde op.

Stap 5

Als je AMXMod op je server hebt geïnstalleerd, kun je een plug-in installeren die spelers zonder MyAC verbiedt om de server te betreden. Kopieer het bestand "myac.amxx" en de mappen "AMXX" naar de servermap ("cstrike / addons / amxmodx / plugins /"). Open het bestand "plugins.ini" en voeg "myac.amxx" toe als laatste regel. Sla het bestand op, start de server opnieuw op.

Stap 6

Ga naar de SERVER-directory, waar u het bestand config.ini opent. Voer in de variabele "GameServerCount" het aantal servers in in gebruik dat door MyAC zal worden bediend. Voer in de variabele "GameServerAddr" van de overeenkomstige secties de adressen van uw servers in en specificeer voor "GameServerPass" het RCON-wachtwoord dat is opgegeven in "cstrike / server.cfg" in het item "rcon_password".

Stap 7

De SentStatusTime-richtlijn vertelt hoe vaak de server de anti-cheat zal bekijken. De optimale waarde is "60". Geef de "RecvStatusTimeout" waarde 500-600 op. Specificeer "Client Kick" "1". Geef in "ClientMinHLVerIndex" de minimaal geldige CS-versie op. Sla het bestand op en kopieer de SERVER- en UPDSERV-mappen naar de map waar de anti-cheat wordt uitgevoerd. Voer het bestand "SERVER / myACserv.exe" en vervolgens "UPDSERVER / UpdServ.exe" uit. De anti-cheat server is geïnstalleerd.

Aanbevolen: