Hoe Skins Voor Queep Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Skins Voor Queep Te Installeren
Hoe Skins Voor Queep Te Installeren

Video: Hoe Skins Voor Queep Te Installeren

Video: Hoe Skins Voor Queep Te Installeren
Video: $30 SYNTHETIC WIG INSTALL ! How to make your wig look natural !? 2024, Mei
Anonim

QIP is een gebruiksvriendelijk ICQ-communicatieprogramma. Afhankelijk van de behoeften van de gebruiker, stelt QIP u in staat om de instellingen indien nodig te wijzigen. Voor de schoonheid en het gemak van de interface kunt u ook het uiterlijk van het programma wijzigen.

Hoe skins voor Queep te installeren
Hoe skins voor Queep te installeren

instructies:

Stap 1

Open het hoofdvenster van de wachtrij - een lijst met uw contacten. Klik in de bovenste regel (op de taakbalk) op de knop met een sleutel - dit zijn de programma-instellingen. In het geopende venster ziet u aan de linkerkant een lijst met instellingensecties. Selecteer het gedeelte "Skins / Pictogrammen". In het geopende venster ziet u welke skins standaard door uw programma zijn geselecteerd. Klik op "Meer laden" en je wordt automatisch naar de site geleid https://qip.ru/. Zoek de knop om naar het gedeelte "Skins voor QIP" te gaan en klik erop. Je kunt ook gewoon de link volgen https://qip.ru/skins. Kies in de gepresenteerde secties huidthema's die dicht bij u staan. Nadat u het thema hebt gekozen, klikt u erop met de linkermuisknop

Stap 2

Kies je favoriete skins. Door er met de muis op te klikken, kunt u de afbeeldingen van vensters, de interface van de skin op alle vensters van het programma, van dichterbij bekijken. Klik in het geopende venster van de geselecteerde skin op de downloadlink voor het bestand. Je kunt de skin downloaden in het archief of in een apart installatiebestand. Selecteer de downloadlocatie: dit moet de qip-programmamap zijn. Standaard bevindt het zich op: C, Program Files, QIP. Sla skins op in een speciale Skins-map.

Stap 3

Nadat uw browser klaar is met het downloaden van bestanden, opent u de map Skins waar u de download hebt opgeslagen. Als je het archief hebt gedownload, pak het dan uit. Dubbelklik op de snelkoppeling om skins te installeren. Ga akkoord met elke door het systeem gekozen stap door op "OK" en "Volgende" te klikken. Het programma zal de skins zelf installeren. Aan het einde van de installatie zul je zien dat nu de naam van deze skin in de lijst met wachtrijen zal verschijnen.

Stap 4

Zoek in het venster met wachtrij-instellingen de lijst met skins die op uw computer zijn opgeslagen. Druk op de pijl-omlaag in het speciale veld en blader door de namen van de beschikbare soorten programma-ontwerp. Selecteer degene die je leuk vindt en klik in het instellingenvenster op "Toepassen" en "OK".

Stap 5

Sluit het quip-programma en start het na een paar minuten opnieuw. Hierdoor worden de nieuwe instellingen geactiveerd.

Aanbevolen: