Hoe De Server Aan Te Zetten Via De Console

Inhoudsopgave:

Hoe De Server Aan Te Zetten Via De Console
Hoe De Server Aan Te Zetten Via De Console

Video: Hoe De Server Aan Te Zetten Via De Console

Video: Hoe De Server Aan Te Zetten Via De Console
Video: How to Join Servers on Xbox/Ps4 (Minecraft Bedrock) 2024, April
Anonim

Als je een Counter Strike-server hebt geïnstalleerd, weet je dat de normale lancering ervan leidt tot het verbruik van een grote hoeveelheid bronnen. Daarom kunt u een alternatieve manier van starten gebruiken - met behulp van de console.

Hoe de server aan te zetten via de console
Hoe de server aan te zetten via de console

Het is nodig

  • - een computer;
  • - Counter Strike-server.

instructies:

Stap 1

Maak een snelkoppeling naar het bestand hlds.exe. Dit bestand bevindt zich meestal in het volgende pad: C: / Program Files / Valve. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Snelkoppeling maken".

Stap 2

Roep vervolgens het contextmenu op de snelkoppeling, selecteer het veld "Object", voer na het pad naar het uitvoerbare bestand de volgende zin in om de server via de console te starten: -game "Game name" -console -insecure + maxplayers "Vul het maximum aantal spelers op de server in" + sv_lan 1 + port "Enter port" + map "Vul de naam in van de map van waaruit de server wordt gestart vanaf de console. De console-eigenschap betekent consolemodus.

Stap 3

Gebruik de HLDS Console-app. Dit programma maakt het gemakkelijker om de server in consolemodus te starten. Download het via de volgende link https://makeserver.ru/engine/download.php?id=428 of van een vergelijkbare thematische site. Wacht tot de download is voltooid en kopieer het programmabestand naar de map waarop de Counter Strike-server is geïnstalleerd. Voer het vervolgens uit om de CS-server te configureren om te starten.

Stap 4

Stel de opstartinstellingen van de server in het programmavenster in. Selecteer in het veld "Game" in de lijst de naam van het spel - Counter Strike. Voer in het volgende veld de naam van uw server in. Selecteer vervolgens de kaart om de lancering mee te starten, of vink het vakje "Willekeurige kaart" aan.

Stap 5

Selecteer vervolgens het servertype, bijvoorbeeld "Internet" of "Lokaal netwerk", voer het IP-adres van uw server in. Voer in het volgende veld een waarde in voor het maximale aantal spelers. Voer vervolgens de poort in.

Stap 6

Stel indien nodig het Rcon-wachtwoord in en vink de vakjes "Bescherming" aan om de ingebouwde anti-cheat in te schakelen. Vink ook het vakje "Uitvoeren geminimaliseerd" aan, zodat de server na het starten onmiddellijk naar het systeemvak wordt geminimaliseerd. Selecteer de opstartprioriteit van de server "Hoog" en klik op "Start".

Aanbevolen: