Hoe De Server In De COP . In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Server In De COP . In Te Schakelen
Hoe De Server In De COP . In Te Schakelen

Video: Hoe De Server In De COP . In Te Schakelen

Video: Hoe De Server In De COP . In Te Schakelen
Video: Wat is een server? Servers versus desktops uitgelegd 2024, Mei
Anonim

Het maken en runnen van je eigen Counter Strike-gameserver blijft een van de meest populaire onderwerpen onder gamers. De procedure zelf vereist geen diepgaande kennis en kan zelfs door een beginnende gebruiker worden uitgevoerd.

Hoe de server in de COP. in te schakelen
Hoe de server in de COP. in te schakelen

instructies:

Stap 1

Download het Counter Strike-spel zelf als je het nog niet hebt geïnstalleerd. Download en installeer de patch voor het spel van internet. Het wordt aanbevolen om versie niet lager dan 29 te gebruiken. Download de kant-en-klare server.

Stap 2

Het wordt aanbevolen om de consolemodus van het opstarten van de server te gebruiken om de belasting van de computerbronnen te verminderen. Roep hiervoor het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het menu "Alle programma's". Vouw de link "Accessoires" uit en start de toepassing "Kladblok". Maak een nieuw tekstdocument.

Stap 3

Typ het aangemaakte document start / high hlds.exe -game cstrike + ip external_ip_address + port27016 + sv_lan 0 + map map_name + maxplayers maximum_number_players - insecure -console Documentsyntaxis: - start / high - hoge prioriteit voor het opstarten van de server; - console - console, zonder GUI, modus; - onveilig - om VAC uit te schakelen; - + maxplayers - om het maximaal mogelijke aantal spelers te bepalen; - + kaart - om de initiële kaart te selecteren bij het starten van de server; - + poort - om de verbindingspoort te bepalen - sv_lan 0 - om de server in internetnetwerken weer te geven / sv_lan 1 - voor een lokaal netwerk.

Stap 4

Open het menu "Bestand" van het bovenste servicepaneel van het venster "Kladblok" en selecteer de opdracht "Opslaan als". Selecteer de optie Alle bestanden in de regel Bestandstype van het dialoogvenster dat wordt geopend en typ hlds.bat in het veld Bestandsnaam. Plaats het opgeslagen document in de hoofdmap van het spel met het bestand hlds.exe.

Stap 5

Zorg ervoor dat de geïnstalleerde antivirustoepassing niet actief is en voer het gegenereerde hlds.bat-bestand uit om de Counter Strike-spelserver te "inschakelen".

Stap 6

Meer gevorderde gebruikers kunnen worden geadviseerd om de speciale HLDS Update Tool te gebruiken om stand-alone servers voor Counter Strike en andere Steam-games te maken en bij te werken. De applicatie is gratis en kan worden gedownload op de officiële Steam-website in de sectie Tools.

Aanbevolen: